“کشک کدو کرمانی”، غذایی اصیل با طبعی خنک مناسب تابستان

کشک کدوی کرمانی و کشک کدوی شیرازی یکی از از پیش غذاهای سنتی از مردمان در کرمان و شیراز است.

کد خبر : ۱۹۵۹۵۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، کشک کدو برای افرادی که به دنبال غذاهای کم کالری ولی مقوی هستند بسیار مناسب است. ترکیب کشک در کنار کدو سبز یک غذای مقوی و سیر کننده است.

مواد لازم:

کدو سبز ۵ عدد

پیاز ۲ عدد

سیر ۱ بوته

کشک ۱ پیاله

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سبز به میزان لازم

نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری

مغز گردو ۵ عدد

روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه:

کدو را در روغن سرخ کنید و با گوشکوب له کنید و ادویه های لازم را به میزان ۱ قاشق چایخوری یا به دلخواه به میزان کمتر اضافه کنید.

سیر را خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید و سریع بردارید و کنار بگذارید. پیاز را نیز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به آن مقداری زردچوبه اضافه کنید.

به مقدار ۱ قاشق نعنا داغ را به کدو سبز اضافه کنید و سپس بقیه اش را برای تزئین نگهدارید.

کشک را به کدو سبز اضافه کرده و همه مواد را با هم، هم بزنید تا کشک کدو سبز آماده شود و در صورت دلخواه مغز گردو را خرد کرده و در کشک کدو بریزید و یا فقط برای تزئین استفاده نمائید.