طرز تهیه سالاد لاتین پرطرفدار و خوشمزه
سالاد مکزیکی علاقه مندان به غذاهای بین المللی را به خود جذب می کند. وقتی بعد از یک روز شلوغ و خسته کننده به خانه می آیید، این انتخاب برای یک شام عجله ای عالیست!
وقت صبح - سالاد مکزیکی یک دستور تهیه سالاد آسان است که بدون نیاز به خوردن چیزی در کنار آن، شما را سیر نگه می دارد.
مواد لازم برای سالاد مکزیکی
• 500 گرم لوبیا کنسرو شده
• 2 عدد فلفل کاپیای کوچک
• 1 پیمانه کنسرو ذرت
• 4 عدد خیارشور
• مقدار کمی شوید و جعفری ساطوری شده تازه
• نصف پیمانه آب لیمو تازه
• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1.5 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه سالاد مکزیکی
لوبیاهای قرمز را با آب فراوان بشویید و در یک کاسه عمیق بریزید.
فلفل قرمز کاپیای خیارشور را به شکل مکعب های کوچک خرد شده در بیاورید و اضافه کنید. ذرت را نیز اضافه کنید.
در آخر شوید و جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
روغن زیتون، آبلیمو و نمک را در ظرفی مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید.
در صورت تمایل با سبزی تازه تزئین کنید. نوش جان!
ترجمه: وقت صبح