“سوپ عدس”، غذایی بسیار مقوی لذیذ برای وعده شام

سوپ عدس یکی از ۶ سوپ برتر و خوشمزه در جهان است که به دلیل تنوعی که در پخت دارد به انواع و شکلهای مختلف پخته می‌شود.

کد خبر : ۱۸۷۷۰۷
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، سوپ عدس آنقدر خوشمزه و متنوع است که هر آشپزی برای پخت آن دستور خاص خودش را دارد. شما می‌توانید هر چه که دوست دارید به سوپ عدس‌تان اضافه کنید از انواع سبزیجات تا انواع سسها.

مواد لازم :

۱/۴ پیمانه روغن زیتون

۱ عدد پیاز سفید یا زرد متوسط، خرد شده

۲ عدد هویج، پوست گرفته و خرد شده

۴ حبه سیر، پوست کنده و ریز شده

۲ قاشق چایخوری پودر زیره

۱ قاشق چایخوری پودر کاری

۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک

5 عدد گوجه پخته

۱ پیمانه عدس

۴ پیمانه عصاره سبزیجات

۲ پیمانه آب

۱ قاشق چایخوری نمک

کمی فلفل قرمز خشک خرد شده

فلفل سیاه تازه پودر شده

۱ پیمانه برگ کلم

آب نصف یک عدد لیموی متوسط

طرز تهیه :

روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید.

وقتی روغن گرم شد، پیاز و هویج خرد شده را به آن اضافه کنید.

حدود ۵ دقیقه آنها در قابلمه تفت دهید تا نرم شوند. سیر، زیره، پودر کاری و آویشن را اضافه کنید.

آنها را بپزید تا عطر آنها بالا بیاید یعنی حدود ۳۰ ثانیه. گوجه پخته و خرد شده را در آن بریزید.

چند دقیقه‌ای بپزید و مرتب بهم بزنید تا طعم آن بیشتر شود.

عدس، عصاره سبزیجات و آب را در قابلمه بریزید.

یک قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل قرمز خرد شده را به آن اضافه کنید.

فلفل سیاه تازه پودر شده را برای طعم بیشتر سوپ به آن اضافه کنید.

دما را بالا ببرید و به نقطه جوش برسانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و دما را کاهش دهید تا به آرامی بپزد.

حدود ۳۰ دقیقه یا بیشتر عدس را بپزید یا تا زمانی که عدس‌ها کاملا پخته و نرم شود اما هنوز شکلشان را حفظ کرده باشند.

۲ پیمانه عدس را از قابلمه سوپ عدس برداشته و در مخلوط کن بریزید.

مواظب باشید که هنگام ریختن عدس در مخلوط کن دست‌تان نسوزد.

به همین منظور روی در مخلوط کن را یک حوله آشپزخانه بگذارید. سوپ را پوره کنید.

تا زمانی که کاملا پوره شده و به شکل اسموتی در بیاید.

پوره عدس را به قابلمه برگردانید و برگهای خرد شده کلم را به سوپ عدس اضافه کنید.

حدود ۵ دقیقه به پخت ادامه دهید یا تا زمانی که برگهای سبز به اندازه دلخواه شما نرم شوند.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و آب لیمو را به آن اضافه کنید.

با نمک و فلفل سیاه یا آب لیموی باقیمانده سوپ را مزه دار کنید تا زمانی که به طعم دلخواهتان برسید.