طرز تهیه پلو ساده و خوشمزه ازبکستانی

طعم غذاهای ازبکی بسیار محبوب است. ازبک ها پلو را با تنوع بسیار زیادی می‌پزند و این دستور پخت یکی از پر طرفدارترین آنهاست!

کد خبر : ۱۸۷۳۴۰
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - پلو لذیذ به سبک ازبک ها ، در سرتاسر جهان شهرت دارد.

این پلو خوشمزه حاوی مقدار زیادی پیاز، سیر، هویج و گوشت است.

مواد لازم برای پلو ازبکستانی

• 1 پیمانه آب لیوان روغن

• 500 گرم گوشت گوسفند خرد شده

• 3 عدد پیاز

• 5 عدد هویج

• 2.5 پیمانه برنج

• 1 بوته سیر

• 1 قاشق چایخوری دانه زیره

• 2 قاشق چایخوری نمک

• 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 1 لیتر آب گرم

طرز تهیه پلو ازبکستانی

در ابتدا پیازها را به شکل خلالی و هویج ها را به صورت نوارهایی با ضخامت متوسط برش دهید.

برنج را بشویید و بگذارید در آب گرم خیس بخورد. سپس در یک قابلمه بزرگ روغن را داغ کرده و گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

بعد از تفت دادن گوشت ها آنها را از قابلمه در بیاورید. در روغن باقی مانده ابتدا پیازها را سرخ کرده و بیرون بیاورید و سپس هویج ها را سرخ کنید.

گوشت و پیاز سرخ شده را روی هویج تفت داده شده ریخته و مخلوط کنید.

سیر و زیره را به قابلمه اضافه کنید و در آخر نیمی از نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید.

در قابلمه به اندازه ای آب داغ بریزید که کمی از سطح مواد بیشتر شود.

حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و حدود 30 دقیقه اجازه دهید تا گوشت نرم شود.

وقتی گوشت نرم شد ،برنج را آبکش می کنیم و در قابلمه می گذاریم تا روی مواد را بپوشاند. با پشت قاشق روی برنج چند سوراخ ایجاد کنید.

مقداری آب داغ را اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید. وقتی برنج آب را جذب کرد، اجاق گاز را کم کنید.

روی برنج را با پارچه ای بپوشانید و بگذارید 25 تا 30 دقیقه دم بکشد.

برنج را در بشقاب یا سینی بزرگی زیر و رو کرده و سرو کنید. نوش جان!

ترجمه: وقت صبح