“کباب ترکیه ای”؛ غذایی لذیذ مناسب ذائقه ایرانی ها

کباب ترکیه ای غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است که طعمی به یادماندنی دارد.

کد خبر : ۱۸۱۵۲۴
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ؛ کباب ترکیه ای یک غذای فوق العاده لذیذ و اسان است که برای درست کردن آن به زمان زیادی احتیاج ندارید و طعمی بینظیر دارد.

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده 600 گرم

فلفل دلمه 1 عدد

فلفل سبز 1 عدد

سیر 2 حبه

پیاز 2 عدد متوسط

گشنیز 1 دسته متوسط

نمک 1 قاشق چایخوری

زنجبیل 1 قاشق چایخوری

سماق یک چهرارم قاشق چایخوری

زیره سبز یک چهرارم قاشق چایخوری

فلفل قرمز یک چهرارم قاشق چایخوری

مواد لازم سس کباب

گوجه فرنگی 4 عدد

آب گوشت یک دوم لیوان

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

کره 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را به همراه سیر، فلفل و فلفل دلمه ای با رنده ریز رنده می کنیم.

سپس با فشار دست آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم.

حالا مواد رنده شده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

گوشت چرخ کرده را به همراه فلفل قرمز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک به کاسه اضافه می کنیم.

در ادامه گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم.

سپس به کاسه حاوی مواد می افزاییم.

حالا مواد را با دست به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم .

تا کاملا منسجم و یکدست شوند.

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

پس از گذشت یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

پس از اینکه یک سمت کباب ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر می گردانیم .

پس از اینکه کباب ها آماده شدند، آنها را از تابه خارج می کنیم.

برای تهیه سس کباب ابتدا کره را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ذوب شود.

در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم.

طرز تهیه سس

گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و به همراه آب گوشت به تابه اضافه می کنیم.

سپس به خوبی مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

حالا باید کمی صبر کنیم تا سس کمی غلیظ شود.

پس از اینکه سس غلیظ شد، کباب های سرخ شده را درون سس قرار می دهیم .

اجازه می دهیم سس به خوبی جذب کباب ها شود.

کمی زمان می دهیم تا سس به طور کامل غلیظ شود و آب اضافی آن کشیده شود.

پس از اینکه سس به خوبی غلیظ شد، کباب تابه ای را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم.

در ادامه سس گوجه فرنگی را نیز به ظرف اضافه می کنیم.

سپس کباب تابه ای را به سلیقه خود به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.