“لقمه شکم پر”؛ میان وعده ارزان و هیجان انگیز برای وعده عصرانه

لقمه شکم پر یکی از بهترین غذاهای سبکی است که در تمام وعده‌ها قابل استفاده است.

کد خبر : ۱۸۰۴۷۷
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، لقمه شکم پر یک صبحانه، عصرانه، دورچین و شام بسیار ساده و خوشمزه و پر کاربرد است. وقتی این تخم مرغ را می خورید متوجه می شوید که با تخم مرغ چه کارهای خوشمزه ای می توان انجام داد.

مواد لازم :

تخم مرغ پخته 8 عدد بزرگ

پیازچه ریز شده ۲ قاشق مرباخوری

جعفری خرد شده ۲ قاشق مرباخوری

خردل یک دوم ق.م

سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی(کچاپ) ۱ قاشق غذاخوری

نمک وفلفل به میزان لازم

زیتون سیاه ۵ عدد

طرز تهیه:

تخم مرغ را پس از پختن با دقت از وسط به صورت طولی نصف کرده و زرده را خارج می‌کنیم.

زرده را با چنگال له کرده و به مایونز، کچاپ، پیاز و جعفری ریز شده، خردل، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده تا یک دست شود.

می‌توانید برای این که در مرحله بعد برای قیف زدن راحت تر باشید مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.

مواد را پس از یک دست شدن داخل قیف ریخته و همراه ماسوره درشت داخل سفیده ها زده و روی آن را با برگ جعفری و برش زیتون سیاه تزیین کرده و سرو میکنیم.