“خورش مرغ و آلو”، غذایی لذیذ و خوشمزه برای فصل بهار

خورش مرغ آلو یکی از خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با دستورهای متنوعی درست می شود.

کد خبر : ۱۷۵۲۰۶
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ؛ خورش مرغ و آلو غذایی است که می توانید از آن برای مهمانی های خانوادگی خود درست کنید و زمان زیادی نیاز نیست برای درست کردنش استفاده کنید.

مواد لازم:

سینه یا ران مرغ ۴ تکه

کره ۲۰ گرم

آلو ۲۰ عدد

پیاز ۱ عدد درشت

سیر ۱ حبه

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

رب آلو ۱ قاشق غذاخوری

عصاره مرغ ۱ عدد

روغن و زردچوبه به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه:

ابتدا کره را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا ذوب شود.

سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و حدود یک دقیقه با کره تفت می دهیم.

مرحله تکه های گوشت مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و با حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا سرخ شوند.

پس از اینکه تمام قسمت های گوشت مرغ به خوبی طلایی رنگ شد، آنها را از قابلمه خارج می کنیم.

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر را داخل قابلمه رنده می کنیم و در حد یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.

حالا رب گوجه فرنگی و در صورت موجود بودن رب آلو را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ رب ها باز شوند و طعم خامی شان گرفته شود، سپس تکه های گوشت مرغ را مجددا به قابلمه اضافه می کنیم.

در این مرحله عصاره مرغ را درون دو لیوان آب جوش حل می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم.

حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تکه های گوشت مرغ به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم بپزند.

پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی پخت، آلوها را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه آلوها هم درون خورش بجوشند تا بپزند.

در ادامه صبر می کنیم تا آب درون قابلمه به غلظت مناسب برسد.

پس از اینکه آب درون قابلمه تقریبا کشیده شد و سس باقیمانده کاملا غلیظ شد، خورش ما آماده است.

در پایان خورش را در ظرف می کشیم و به سلیقه خود با سیب زمینی و گوجه سرخ شده تزیین کرده و به همراه برنج سرو می کنیم.