“کوکوی کرفس”، یک غذای اقتصادی با عطر و طعمی بینظیر
کوکوی کرفس یکی از غذاهای رژیمی بسیار خوشمزه است که طرفداران زیادی نیز دارد.
به گزارش وقت صبح ، کوکوی کرفس به راحتی و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود و می تواند انتخاب مناسبی برای وعده ناهار، شام و حتی عصرانه و میان وعده باشد.
مواد لازم :
کرفس: ۳۰۰ گرم
گشنیز یا جعفری : ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: یک سوم لیوان
آرد: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
گردو: ۴ تا ۵ عدد
زرشک : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکو کرفس :
کرفس را ریز خرد نموده و یا آن را داخل میکسر بریزید.
تخم مرغ ها را جداگانه با چنگال کمی هم بزنید و به کرفس ها اضافه نموده و سپس آرد را در شیر حل نموده و داخل مواد اصلی بریزید.
سپس نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
گردو را به دلخواه به صورت نیم کوب اضافه نمایید.
همچنین می توانید مقداری زرشک هم اضافه کنید.
کوکوی کرفس را می توان همچون کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی داخل ماهیتابه سرخ نمایید.
البته می توانید مایه کوکو را را داخل ظرف مناسب که از قبل چرب نموده اید ریخته و در فر قرار دهید تا بپزد.