“خورش آلو”، غذای اصیل ایرانی با مزه ای فوق العاده

خورش  آلو غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که در فصل بهار بسیار مناسب است و طعم لذیذی دارد.

کد خبر : ۱۷۲۲۹۳
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، خورش آلو از جمله غذاهایی است که در شهرهای مختلف به مدل های متفاوت پخته می شود اما طعم تمام آنها بعد از پخت مثل هم است.

مواد اولیه لازم :

مرغ: 4 تکه

پیاز بزرگ: 1 عدد

شکر: 2 قاشق غذاخوری

پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری

هویج: متوسط ۲ عدد

ساقه کرفس: ۲ عدد

رزماری: 2 عدد

برگ بو: 2 عدد

آلو بخارا: 150 گرم

زردچوبه: 2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

جعفری: 3 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده غلیظ: 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه: 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ ها را حسابی مزه دار کنید.

بعد از ۱ ساعت که مواد در یخچال استراحت کردند 2 قاشق غذاخوری روغن مایع یا روغن زیتون به آن اضافه کنی.

بعد از اینکه روغن را اضافه کردید دوباره مواد را حسابی با دست زیر و رو کنید تا مزه‌ها با هم ترکیب شوند.

مجدد روی ظرف سلفون بکشید و حداقل 1 ساعت دیگر به آن استراحت دهید.

بعد از اینکه مرغ ها مزه دار شدند داخل تابه 2 قاشق روغن مایع بریزید و مرغ را با حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی شود.

نکته مهمی که هنگام سرخ کردن مرغ باید رعایت کنید اینِ که نباید مرغ را به اندازه ای سرخ کنید که حسابی برشته شود.

یه قابلمه مناسب انتخاب کنید آن را روی حرارت قرار دهید بهش روغن اضافه کنید وقتی روغن داغ شد رب و زردچوبه را داخل آن تفت دهید.

بعد مرغ هایی که از قبل سرخ کردید رو بهش اضافه کنید سپس مقداری آب در حال جوش به آن اضافه کنید در ظرف را بگذارید تا نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد.

این غذا کم آب است بنابراین نباید در ابتدا آب زیادی اضافه کنید اواسط پخت اگر احساس کردید آبش خیلی کم شده میتونید آب در حال جوش بهش اضافه کنید.

آلو ها رو از شب قبل خیس کنید نیم ساعت که از پخت مرغ گذشت به همراه شکر به خورشت اضافه کنید.

20 دقیقه آخر پخت 2 قاشق پیاز داغی که تازه درست کردید رو به خورشت اضافه کنید.

با این کار آب خورشت حسابی لعاب دار و خوشمزه میشود. در صورت تمایل می توانید به این غذا آلو جنگلی و رب انار هم اضافه کنید اما ورژن اصلیش با آلو بخارا و و بدون رب انار است.