آش اسفناج و عدس؛ مزه ای هیجان انگیز در دنیای افطاری ها
کم کم به اواسط ماه مبارک رمضان نزدیک می شویم و هر چه بیشتر از زمان روزه داری می گذرد بدن با بی آبی بیشتر روبرو می شود و ما بایستی از غذاهایی استفاده کینم که سبک و مقوی و رقیق باشد. آش اسفناج یک پیشنهاد هیجان انگیز برای این روزهاست.
وقت صبح - آش اسفناج و عدس از جمله غذاهایی است که به علت دارا بودن عدس و اسفناج از تامین آهن بسیار بالایی برخوردار است و نیرو و انرژی بسیار خوبی را برای وعده افطار شما فراهم می کند.
بیشتر بخوانید: حلوای گردو خرمایی؛ بمب انرژی برای روزه داران
مواد لازم برای تهیه آش اسفناج و عدس( برای چهار نفر)
- یک کیلو اسفناج
- دو پیمانه عدس
- یک عدد پیاز بزرگ
- دو پیمانه جو پرک
- یک دوم پیمانه برنج
- نمک و فلفل و زردوبه به میزان لازم
- سه حبه سیر
- نعنا داغ و کشک یا ماست به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را به صورت دلخواه خرد یا رنده می کنیم و بعد از سرخ کردن با زردچوبه کافی عدس را به آن اضافه می کنیم و به میزان لازم آب اضافه کرده و می گذاریم به صورت کامل بپزد.
در مرحله بعد از پخت عدس اسفناج ها را به آن اضافه کرده و نیم ساعت وقت می دهیم تا کاملا پخته شود.
بعد از پخت اسفناج ها برنج و جوپرک را به واد اضافه می کنیم و شعله را به میزان لازم کم کرده تا به صورت کامل بپزد.
حالا 3 حبه سیر را رنده ریز کرده و به مواد درون قابلمه اضافه می کنیم و نمک و فلفل غذا را اندازه می کنیم.
بعد از پخت کامل این غذا هنگام سرو از نعنا داغ و کشک (یا ماست چکیده) استفاده می کنیم.
نکات کلیدی:
- در پخت این آش هر ه اسفناج آن بیشتر باشد آش شما مزه بهتری خواهد داشت.
- اگر در هنگام سرو از کشک استفاده کنید قبل از مصرف حتما آن را به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
- سیر این اش حتما به صورت خام در داخل اش پخته می شود و نیاز به سرخ کردن آن نیست.
- در این آش می توانید از برنج اضافی پخته شده از قبل هم استفاده کنید؛ اما میزان آن باید 2 برابر برنج خام باشد.
خواننده عزیز: برای دیدن آموزشهای جدید و دسترسی به تمام دستور پختهای خاص قبلی ما روی آشپزی کلیک کنید و در مرورگر خود (کروم یا فایرفاکس) روی عکس ستاره کنار آدرس سایت کلیک کنید.