“مشکوفی”، دسری با عطر و طعمی بینظیر که رقیب و همتا ندارد!
مشکوفی یکی از خوشمزه ترین دسرهای شمالی هاست که خواستگاه اصلی آن مازندران می باشد.
به گزارش وقت صبح ، مشکوفی پای ثابت سفره های افطاری شمالی ها است و در مهمونی ها هم جایگاه ویژه ای دارد و با عطر و طعمی بینظیری که دارد رقیب و همتا ندارد.
مواد لازم
شیر: 3 لیوان
آب: 3 لیوان
نشاسته گل: 1 لیوان
شکر: یک و نیم لیوان (بستگی به ذائقه)
گلاب: یک سوم لیوان
وانیل: نصف ق چ
زعفران: دلخواه
طرز تهیه:
آب ، شیر ، نشاسته و شکر رو باهم ترکیب کرده و اجازه می دهیم نشاسته کمی حل شود.
مواد را روی شعله متوسط می گذاریم و کره و زعفران را بهش اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود.
وانیل و گلاب رو بهش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاد، وقتی به جوش آمد و دوتا غل زد باید خاموش شود.
دسر رو همونطور داغ در داخل قالب یا ظرف سرو ریخته و تو یخچال به مدت 1 ساعت استراحت می دهیم.