“مرغ ترش با لپه”، غذایی شمالی که از خوردنش سیر نمی شوید!

مرغ ترش با لپه و سبزی یک غذای شمالی است که عطر و طعمی بینظیر دارد.

کد خبر : ۱۷۱۷۴۷
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، مرغ ترش با لپه و سبزی یکی از غذاهای شمال کشور است که بخاطر استفاده از سبزی های معطر این غذا دارای عطری بسیار خوب و عالی است.

مواد لازم :

مرغ به تعداد لازم

پیاز ۱ عدد

لپه نصف پیمانه

سیر ۳ تا ۴ حبه

سبزی معطر مرغ ترش (شامل تره، جعفری، گشنیز، نعنا، خالواش) حدود ۳۰۰ گرم

آبغوره نصف پیمانه

کره به دلخواه

دستور پخت :

پیاز را که خرد کردید یه کم که سبک شد مرغ را با کمی کره توش تفت بدید تا تغییر رنگ بدهد.

بعدم لپه ها رو که از شب قبل خیس کردید بهش اضافه کنید و یه تفت بدید و بعد بهش آب اضافه کنید تا بپزه.

سبزیه مرغ ترشو با چند حبه سیر تفت بدید .

بعد که کمی از پخت مرغ گذشت بهش اضافه کنید تا جا بیفتد.

آخرای پخت بهش نمک و فلفل و آبغوره بزنید و طبق ذائقتون تست کنید.