غذایی ترکی مناسب ذائقه ایرانی؛ سینی پوره کبابی!

اگر از خوردن غذاهای تکراری خسته شده‌اید، به شما پیشنهاد میکنیم این دستور پخت را حتما در خانه امتحان کنید!

کد خبر : ۱۷۰۷۶۷
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - سینی پوره کبابی غذایی ترکی اما مطابق ذائقه ما ایرانی ها می‌باشد.

این غذا به عنوان وعده‌ای سالم و لذیذ می‌تواند در لیست غذاهای مورد علاقه شما قرار گیرد.

مواد لازم برای سینی پوره کبابی

• 600 گرم گوشت چرخ کرده

• 1 عدد پیاز

• 1 دسته جعفری

• 1 عدد تخم مرغ

• 2-3 حبه سیر

• 2.5 قاشق غذاخوری آرد سوخاری

• 5-6 سیب زمینی

• 1.5 فنجان شیر (300 میلی لیتر)

• 2 قاشق غذاخوری کره

•1 فنجان پنیر چدار رنده شده

• نمک، پاپریکا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)

• 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

• 200میلی لیتر آب ولرم

طرز تهیه

در ابتدا پیاز، تخم مرغ، سیر و جعفری را به مخلوط کن اضافه کرده تا همه مواد به غلظت سس برسد.

سپس گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، ادویه ها و سس به دست آمده را در کاسه ای بزرگ بریزید و خوب ورز دهید.

حالا خمیر به دست آمده را در کف ظرفی که داخل فر خواهید گذاشت، به صورت یک دست و یک شکل صاف کنید.

در ظرفی رب گوجه فرنگی را با آب داغ رقیق کرده و روی گوشت چرخ کرده بریزید.

سینی را در فر گذاشته و با دمای 180 درجه حدود 30 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

در این بین می توانید پوره سیب زمینی را نیز حاضر کنید. برای آب پز کردن سیب زمینی ها ابتدا پوست آن ها را بگیرید و مکعبی خرد کرده و در قابلمه بریزید.

به اندازه ای آب اضافه کنید که روی آن را بپوشاند و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. سیب زمینی های پخته شده را از روی اجاق گاز بردارید.

آبکش کرده و به ظرف جداگانه منتقل کنید. کره و نمک را اضافه کنید و سیب زمینی ها را کاملاً له کنید.

در حین له کردن سیب زمینی شیر را کم کم اضافه کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها به حالت خامه ای درآمد پنیر چدار را اضافه کنید و با قاشق چوبی کمی مخلوط کنید.

به این ترتیب پوره شما آماده خواهد بود. پوره را روی کوفته های داغی که از فر برداشتید پخش کنید.

همچنین می‌توانید روی آن را با گوجه فرنگی و فلفل خلال شده تزیین کنید.سپس30 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

بعد از گذشت مدت زمان ذکر شده می توانید آنها را از فر خارج کرده و برش داده و سرو کنید. نوش جان!

ترجمه: وقت صبح