“کتلت لپه”، غذایی که با یک بار امتحان کردن مشتری اش می شوید!

کتلت لپه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.

کد خبر : ۱۷۰۶۶۶
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، کتلت لپه یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که طعمی بینظیر دارد و می توانید به راحتی آن را با مواد کمی درست کرده و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای ۴ نفر

لپه ۲۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد بزرگ

سیب زمینی ۱ عدد متوسط

تخم مرغ ۱ عدد

جعفری ۲ قاشق غذاخوری

آرد ذرت یا نخودچی ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار کافی

پودر سیر، ادویه کاری و نمک به مقدار کافی

طرز تهیه:

لپه را درون یک قابلمه حاوی آب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.

سپس سیب زمینی را شسته و به صورت آب پز می پزیم.

زمانی که لپه کاملا پخته شد، آنرا درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. حالا سیب زمینی پخته شده را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

لپه را درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا له و پودر شود، سپس به کاسه می افزاییم. حالا پیاز را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود و به کاسه اضافه می کنیم.

تخم مرغ را به همراه جعفری خرد شده، آرد نخودچی و مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، ادویه کاری و نمک به کاسه اضافه کرده، سپس به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و منسجم شوند.

یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن می افزاییم.

ر ادامه اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس با دست خیس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت جدا کرده و به صورت دلخواه فرم می دهیم، سپس درون تابه گذاشته و دو طرفش را کاملا سرخ می کنیم.