“کوکو قارچ و هویج”، یک غذای فوق العاده لذیذ در عین سادگی

کوکو قارچ و هویج یک غذای بسیار لذیذ است که با مواد کمی و در زمان کوتاهی آماده می شود.

کد خبر : ۱۶۹۲۲۹
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، کوکو قارچ و هویج غذایی است که بخاطر مقوی بودن و سبک بودنش می تواند وعده ای مناسب برای شام باشد و طعمی بینظیر را داشته باشد.

مواد لازم :

فلفل سبز یک عدد کوچک

قارچ 200 گرم

تخم مرغ پنج عدد

روغن یک فنجان

هویج رنده شده یک کاسه ماست خوری

زعفران یک چهارم قاشق چای خوری

نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

در ابتدای کار باید قارچ‌ها را خرد کرده با نصف فنجان روغن تفت می‌دهیم تا آب آن تبخیر شود .

پس از سرد شدن قارچ‌ها، تخم مرغ، یک کاسه ماست خوری هویج رنده شده، فلفل دلمه ای خرد شده، زعفران آب کرده، نمک و زردچوبه را اضافه کرده، مواد را مخلوط می‌نماییم تا مایه کوکو آماده شود.

در یک ماهیتابه نصف فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، مایه کوکو را در آن می‌ریزیم.

در ماهیتابه را می‌گذاریم تا کوکو بسته شود.

کوکو را برش زده، در ظرف را می‌گذاریم. بعد از کمی پخت، دوباره روی محل برش قبلی را برش زده ولی در ظرف را نمی‌گذاریم تا لبه های محل برش خورده سرخ و برشته شود.

کوکو را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

کوکو آماده است. با سس گوجه می‌توان آن را تزئین نمود.