“شیر برنج عسلی”، یک دسر و پیش غذای عالی و مقوی

شیر برنج یک دسر فوق العاده مقوی است که می تواند در ماه رمضان هم زمان افطار مورد استفاده قرار گیرد.

کد خبر : ۱۶۶۷۱۲
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، شیربرنج عسلی یک دسر عالی و خوش بافت و خوش طعم هست که بدون شکر تهیه میشه و نهایتا موقع سرو برای شیرین شدنش از عسل استفاده میکنیم.

مواد لازم:

برنج نیم دانه نصف پیمانه

آب 3 پیمانه

شیر 2 پیمانه

خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری

گلاب نصف پیمانه

نمک یک پنس

دارچین

عسل

دستور پخت:

چند ساعت قبل برنج رو خیس کنید.

برنج رو با 5-6 برابر آب و مقدار خیلی کم نمک بذارید روی حرارت متوسط تا به جوش بیاد و کمی قل بزنه، بعد هم حرارت رو کم کنید تا کاملا بپزه و نرم شود.

وقتی برنج نرم نرم شد شیر رو در این مرحله اضافه کنید و مجددا بذارید روی حرارت ملایم تا شیربرنجتون جا بیافتد.

اواخر پخت بهش گلاب رو اضافه کنید و بذارید اونقدری روی حرارت بمونه که به غلظت مناسبی برسد.

آخر کار شیربرنج رو از روی حرارت بردارید و بهش خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در شیر برنج حل شود.

وقتی هنوز داغ هست توی ظرف های کوچیک ریخته شود و بعد از اینکه کمی خنک شد روش رو با دارچین و عسل تزیین کنید.