این بلینی روسی را حتما امتحان کنید!

بلینی روسی یک نوع پنکیک است که روس ها آن را با خامه و مربا سرو می کنند و گاها با مواد گوشتی هم سرو می شود.

کد خبر : ۱۶۴۱۶۰
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- روس ها بلینی را در وعده های مختلف غذایی مصرف می کنند و مانند پنکیک انگلیسی ترکیبی از شیر، آرد و تخم مرغ می باشد. آنها غذاهای با کیفیت و خوشمزه ای دارند که اغلب در کشورهای دیگر هم طبخ می شود.

بلینی به راحتی با مواد در دسترس قابل تهیه است که می تواند یک صبحانه و یا یک شام بی نظیر برای شما باشد.

به گزارش گروه ترجمه وقت صبح، در ادامه یک دستور پخت کاملا روسی خواهیم خواند.


مواد لازم برای بلینی روسی

  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۲ پیمانه شیر
  • ۱ پیمانه آب
  • ۲ پیمانه آرد
  • ۶ قاشق غذا خوری کره آب شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • کمی روغن برای چرب کردن تابه

    مراحل تهیه بلینی پنکیک روسی:

    شیر و تخم مرغ را به خوبی با هم ترکیب کنید و نمک و شکر و بکینگ پودر اضافه کنید، آرد و روغن و آب جوش را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

    سپس مخلوط را کناری بگذارید تا ۲۰ دقیقه استراحت کند‌.

    کره را روی ماهیتابه داغ کنید و مقداری از مخلوط را به قدری درون ماهیتابه بریزید که به اندازه ی یک CD نازک باشد.

    دقت کنید که بلینی باید گرد و نازک باشد. ماهیتابه را به گونه ای روی اجاق حرکت دهید که بلینی شکل گرد خود را حفظ کند.

    برای ۹۰ ثانیه بگذارید بلینی بپزد. سپس از لبه مقداری بلینی را بالا بیاورید و ببینید آیا رنگ طلایی گرفته است یا خیر؟ اگر طلایی شده بود آن را پشت و رو کنید و بگذارید ۶۰ ثانیه ی دیگر هم بپزد.

    پس از پخت هر بلینی آن را روی بلینی دیگر قرار دهید و دور آنها یک پارچه ی تمیز بکشید تا گرم بماند.

    پس از پخت هر ۴ عدد بلینی مقداری کره به ماهیتابه اضافه کنید.

    بنا به سلیقه ی خودتان مربا یا شربت محبوبتان را در وسط یک الی ۴ بلینی قرار دهید و آن را رول کرده و سپس صاف کنید تا شبیه مستطیل شود.