طرز تهیه سوپ عثمانی چشم نگار!

اگر به دنبال دستور غذای جدیدی در منوی غذایی خود هستید، سوپ چشم نگار را که از غذاهای به جا مانده از دوران عثمانی می‌باشد، امتحان کنید.

کد خبر : ۱۶۳۷۷۴
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - در اینجا مواد اولیه و دستور پخت سوپ چشم نگار برای شما آمده است!

توجه داشته باشید پیمانه مورد نظر در مواد لازم ذکر شده 200 میلی‌لیتر می‌باشد.

مواد لازم برای سوپ چشم نگار

• 1 پیمانه دال عدس

• 1 عدد پیاز

• 1 قاشق غذاخوری آرد

• نصف پیمانه روغن زیتون

• 1.5 لیتر آب گرم

• نمک به مقدار لازم

• 1 عدد زرده تخم مرغ

• نصف پیمانه شیر

• 1 عدد آب لیمو

برای سس روی سوپ:

• 1 قاشق غذاخوری کره

• 1 قاشق چایخوری نعنا خشک

• 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز

• 1 قاشق چایخوری پاپریکا

طرز تهیه سوپ چشم نگار

پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون روی حرارت متوسط ​​تفت دهید.

وقتی پیازها کمی سرخ شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

سپس دال عدس هایی را که شسته و آبکش کرده اید اضافه کنید.

آب را به قابلمه اضافه کرده و حدود 30 دقیقه بگذارید بجوشد.در این مرحله هر از گاهی هم بزنید.

وقتی دال عدس ها پخت، نمک را اضافه کنید. زرده تخم مرغ، شیر و آب لیمو را در ظرفی با همزن بزنید.

سپس داخل قابلمه سوپ در حال جوشیدن بریزید. پس از چند دقیقه سوپ را از روی اجاق بردارید.

برای سس روی سوپ کره، نعناع خشک، فلفل قرمز و پاپریکا را در تابه بریزید و مخلوط کنید. آن را در قابلمه سوپ بریزید و داغ سرو کنید. نوش جان!

ترجمه: وقت صبح