طرز تهیه کاشا؛ محبوبترین غذای روسی!
«کاشا» به عنوان یکی از محبوبترین غذاهای آشپزی روسی شناخته شده است که از زمان بسیار قدیم مورد استفاده مردم این کشور بوده است که عناصر الی آن از بلغور جو دوسر و دانه های جامد (گندم، ارزن، برنج و غیره) تشکیل شدهاند و راههای مختلفی برای آماده سازی و سرو آن وجود دارد.
وقت صبح- در روسیه از زمان بسیار قدیم «کاشا» نه تنها یک غذای مهم تلقی میشد، بلکه یک جایگاه افتخاری در رژیم غذایی روزانه داشت.
در واقع یکی از غذاهای اصلی روی میز چه برای فقرا و چه برای ثروتمندان بود. ضرب المثلی نیز درباره آن هست که میگوید: «کاشا، مادر ماست.»
به گزارش گروه ترجمه وقت صبح؛در ادامه یک دستور پخت کاملا روسی خواهیم خواند.
طرز تهیه:
غلات را درون قابلمه یا دیگ بریزید. آن را با آب نمک پر کرده و روی آتش شدید قرار دهید.
نسبت حجم غلات و آب یک دوم است؛ یعنی برای یک واحد غلات دو واحد آب لازم است بعد از اینکه قابلمه را درون اجاق گاز قرار دادید دیگر هیچ کاری لازم نیست انجام دهید،
فقط میتوانید شعله آتش را تنظیم کنید.
بعد از اینکه کاشا به جوش آمد،بلافاصله حرارت را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه کم کنید.
به طوری که حرارت مایع پایین بیاید به محض پختن کاشا، قابلمه را از روی اجاق بردارید روی آن را با یک چیز گرم بپوشانید و استراحت دهید. سپس آن را با چاشنی کره سرو کنید.