دسر مقوی و خوشمزه ترکی؛ وعده‌ای مناسب بعد از افطار

در ماه رمضان، دسرهای سبک از پرطرفدارترین وعده های بعد از افطار هستند. ما دستور پخت خوشمزه دسر کشکول را برایتان آورده‌ایم که از غذاهای محبوب عثمانی می‌باشد.

کد خبر : ۱۶۲۹۷۱
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - دسر کشکول، دسر مورد علاقه شما و عزیزانتان خواهد شد!

توجه داشته باشید مواد لازم ذکر شده برای 4 نفر کافیست.

مواد لازم

• 1 لیتر شیر

• 1/2 پیمانه شکر

• 3 قاشق غذاخوری آرد برنج

• 1/2 پیمانه بادام آسیاب شده

برای تزیین روی دسر:

• 12 عدد بادام

• 1 قاشق غذاخوری پودر پسته

طرز تهیه دسر کشکول

شکر، آرد برنج و بادام آسیاب شده را در یک قابلمه عمیق بریزید.

شیر را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا مطمئن شوید که همه مواد یکدست با هم ترکیب شوند.

حدود 15 تا 20 دقیقه روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار داده و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

وقتی کرم رنگ شد از روی حرارت بردارید. دقت کنید که قوام کشکول در این مرحله به اندازه پودینگ نباشد.

مواد دسر را در کاسه های سرو تقسیم کنید. ابتدا صبر کنید تا کمی درجه حرارتش پایین بیاید.

سپس آن را در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. قبل از سرو روی آنها را با بادام و پسته تزیین کرده و سرد سرو کنید. نوش جان!

ترجمه: وقت صبح