“سالاد سزار”، یکی از پرطرفدارترین سالادهای دنیا

سالاد سزار یکی از انواع سالادهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که با رسپی های بسیار متنوعی تهیه می شود.

کد خبر : ۱۶۰۲۱۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، سالاد سزار یک غذای لذیذ و خوشمزه است که با توجه به سادگی آن می تواند یک غذای کامل و بسیار لذیذ باشد و در مجالس هم می توان از آن استفاده کرد.

مواد لازم:

کاهو یک بوته متوسط

فیله مرغ ۸ عدد

پنیر پارمیزان ۶ قاشق غذاخوری

سس خردل ۱ قاشق چایخوری

نان تست ۲ عدد

سیر ۲ عدد

لیمو ترش ۱ عدد

روغن زیتون ¼ فنجان

سس مایونز ¾ فنجان

مغز گردو ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه:

فیله های مرغ را گریل کنید و کنار بگذارید.

یکی از سیرها را پوست گرفته و با رنده ریز داخل یک کاسه مناسب رنده می کنیم.

در ادامه سس مایونز را به همراه سس خردل و ۲ قاشق غذاخوری از پنیر پارمیزان به کاسه اضافه می کنیم. آب لیمو ترش را گرفته و به مواد سس اضافه کنید.

در پایان مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود.

روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و سیر باقیمانده را رنده کرده و به روغن زیتون اضافه می کنیم.

سیر را کمی تفت می دهیم تا نرم شود سپس نان های تست را به شکل مکعب های کوچک برش می زنیم و سیر اضافه می کنیم.

نان تست را کمی تفت می دهیم تا طعم دار و برشته شود سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

کاهو را به سلیقه خود خرد می کنیم و داخل ظرف سالاد می ریزیم. در ادامه تکه های نان تست و فیله های مرغ را هم اضافه می کنیم.

در آخر هم سس سالاد را روی مواد می ریزیم و با مواد به خوبی ترکیب می کنیم، سپس روی سالاد را با مغز گردوی خرد شده و پنیر پارمیزان تازه تزیین می کنیم.