“خوراک ژامبون و قارچ”،غذایی آسان و خوشمزه برای روزهای تعطیل
خوراک ژامبون و قارچ یک وعدهی کامل است و هم میتوان آن را در کنار غذای اصلی یا به عنوان پیش غذا سرو کرد.
به گزارش وقت صبح ،خوراک ژامبون و قارچ در طعمهای متنوع قابل سرو است زیرا شما میتوانید با انواع و اقسام مواد دلخواه آن را ترکیب کنید و طعمی جدید را به دست بیاورید.
مواد لازم :
ژامبون گوشت ۲۰۰ گرم
قارچ ریز ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
سرکه بالزامیک ۴ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا فلفل دلمه ای سبز و فلفل دلمه ای قرمز و ژامبون را به قطعات کوچکتر تکه تکه میکنیم.
روغن مایع درون تابه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و قارچ ریز و فلفلهای خورد شده را درون تابه قرار میدهیم و با هم مخلوط میکنیم.
در همین حین سس سویا و سرکه بالزامیک روی آن میریزیم.
در انتها ژامبون را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و برای دقایقی درب تابه را میگذاریم تا همه مواد کمی سرخ شوند.