سوپ ساده و خوشمزه سرآشپز ترکی

چه کسی می تواند به سوپ مقوی و خوشمزه نه بگوید؟! این سوپ سرآشپز یکی از محبوب ترین و متداول ترین سوپ ها در میان پیش غذا های ترکی می‌باشد.

کد خبر : ۱۵۷۶۶۷
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - اگر هوس سوپی با طعم جدید و تازه کرده‌اید، به شما پیشنهاد میکنیم این سوپ را امتحان کنید!

مواد لازم برای سوپ سرآشپز

• 1 عدد سینه مرغ

• نصف فنجان دال عدس

• نصف فنجان ورمیشل

• 1 عدد پیاز

• 1 عددگوجه فرنگی

• 1 قاشق غذاخوری کره

• 3-4 قاشق غذاخوری روغن

• 1 قاشق غذاخوری آرد

• 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

• 6 فنجان آب مرغ یا آب جوشیده

• 2 قاشق چایخوری نعناع خشک

• 1 حبه سیر

• 1 قاشق چایخوری پاپریکا

•نمک به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ سرآشپز

سینه مرغ را آب پز کرده و ریش ریش کنید. روغن را در قابلمه مناسبی ریخته و پیاز خرد شده را به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

سپس آرد را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی آن از بین برود. و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

در آخر کره اضافه می شود. دال عدس های شسته و آبکش شده را بعد از افزودن به قابلمه کمی تفت داده و روی آن آب آب می ریزیم.

اجازه دهید تا دالعدس ها بجوشد تا نرم شود. مواد داخل قابلمه را با مخلوط کن برقی مخلوط میکنیم تا یکدست شود.

سپس ورمیشل، مرغ و گوجه فرنگی ریز خرد شده را اضافه می کنیم.

پخت سوپ را تا زمانی که رشته و گوجه فرنگی نرم شوند ادامه دهید.

در آخر می توانید به ذائقه خود نمک و ادویه و نعنا اضافه کرده و سرو کنید. نوش جان!

ترجمه: وقت صبح