سالادی خوشمزه برای همراهی با کباب‌های عید نوروز!

سالاد بستانا از سالادهای محلی شهر شانلی اورفا ترکیه می‌باشد. غذاهای شرق و جنوب شرقی آناتولی که به غذاهای گوشتی معروف هستند، به خاطر سالادهایش نیز شهرت دارند.

کد خبر : ۱۵۷۳۵۷
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - سالاد بستانا سالادی است که همه می توانند به آسانی آن را سریع تهیه کنند.با وجود اینکه غذای اصلی نیست، اما به اندازه کافی مغذی است.

در اینجا دستور تهیه بهترین همراه غذاهای گوشتی، سالاد بستانا را برای شما آورده‌ایم:

مواد لازم برای سالاد بستانا

• 2 عدد گوجه فرنگی متوسط

• 1 عدد خیار

• 3-4 شاخه جعفری

• 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 1 قاشق غذاخوری رب انار

• نصف قاشق چایخوری نمک

• نصف قاشق چای خوری پاپریکا

• نصف قاشق چایخوری سماق

• نصف قاشق چایخوری نعنا خشک

• نمک لیمو (با نوک قاشق چایخوری)

گوجه فرنگی و خیار را به صورت مکعبی ریز خرد کنید. جعفری را نیز ریز خرد کنید.

تمام ادویه ها را به مخلوط خرد شده اضافه کنید و هم بزنید.

اگر وقت داشتید 1 ساعت در یخچال بگذارید. نوش جان!

ترجمه: وقت صبح