“شامی ترش”، یک غذای لذیذ با طعم و عطری بینظیر
شامی ترش غذایی است که بیشتر در خطه شمال کشور پخته می شود و می توان از این غذای خوشمزه به عنوان یه وعده برای مهمانی ها استفاده کرد.
به گزارش وقت صبح ، شامی ترش گیلانی غذایی خوشمزه و در عین حال ساده است که شما در روزهای پرمشغله می توانید با مواد غذایی کمی که در دسترس دارید از این وعده غذایی لذت ببرید.
مواد لازم :
- گوشت چرخ شده نیم کیلو
- پیاز 2 عدد
- جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
- رب گوجه و رب انار از هر کدام 2 قاشق غذاخوری
- آبغوره 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ شده را با پیاز ریز رنده شده و آب گرفته به همراه جعفری و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز می دهیم و یک ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.
در مرحله بعد شامی ها را در روغن سرخ می کنیم.
برای تهیه سس شامی ترش یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و بعد از سرخ شدن به آن رب گوجه و رب انار و آبغوره را اضافه کرده و خوب می گذاریم با حرارات رنگ باز کند.
یک لیوان آب به سس اضافه کرده و بعد از به جوش آمدن سس، شامی ها را در آن قرار داده و می گذاریم به مدت نیم ساعت در سس کاملا بپزد و مزه بگیرد.
نکات کلیدی:
- سبزی معطر اصلی این غذا یک سبزی شمالی است که بخاطر در دسترس نبودن در تهران می توان از جعفری استفاده کرد.
- هر چه میزان رب انار نسبت به رب گوجه بیشتر باشد این غذا ترش تر می شود.