“همبرگر قارچ و سویا”، وعده عالی و کم هزینه برای فست فود خورها
همبرگر قارچ و سویا غذایی فوق العاده لذیذ و سالم برای گیاهخواران و افرادی که علاقه ای به گوشت قرمز ندارند محسوب می شود.
به گزارش وقت صبح ، در واقع در همبرگر قارچ و سویا جایگزین گوشت قرمز شده است و این غذا سرشار از پروتئین گیاهی است که طعمی بینظیر دارد.
مواد لازم :
سویا: 200 گرم
قارچ 200 گرم
پیاز یک عدد
سیر 2 حبه
جعفری تازه 2 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سویاها را 10 دقیقه در آب جوش می جوشانیم و بعد در آبکش می ریزیم و حسابی آب سویاها را می گیریم.
در مرحله بعد سویاها را به همراه پیاز و قارچ و جعفری در چرخ گوشت یا غذاساز می ریزم و حسابی چرخ می کنیم تا یه خمیر به دست بیایید.
به این مواد جعفری ساطوری و نمک و فلفل و تخم مرغ را هم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم و آن را در قالب همبرگر ریخته و در آخر سرخ می کنیم.
این همبرگر خوشمزه را می توایند با نان باگت و خیارشور و گوجه نوش جان کنید.