“متبل شاد”؛ غذای ساده لبنانی مطابق با ذائقه ایرانی

در میان پیش‌غذاهای محبوب، پیش‌غذا متبل شاد حاوی موادی است که ترکیبی فوق العاده را میسازد.

کد خبر : ۱۵۲۸۳۱
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - متبل شاد غذایی لبنانی می‌باشد که از جمله مزه های لذیذی است که با بادمجان و ارده درست می‌شود.

اگر تا به حال امتحانش نکرده اید، حتما باید مزه آن را بچشید!

مواد لازم برای متبل شاد

• 4 عدد بادمجان

• 2 حبه سیر

• آب تازه 1 عدد لیمو

• 1 قاشق غذاخوری رب انار

• 3 قاشق غذاخوری ارده

• نمک به مقدار لازم

• دانه های انار

طرز تهیه متبل شاد

با کمک چاقویی نوک تیز روی بادمجان ها سوراخ ایجاد کنید. روی سینی فر قرار دهید و اجازه دهید دو طرف آن کبابی شود.

سپس بادمجان ها را در آب سرد فرو کنید. بعد از 15 ثانیه آن را بیرون آورده و پوست بادمجان ها را بکنید. سپس آنها را از طول برش دهید.

بادمجان ها را با چنگال له کنید. سیر له شده، ارده، آبلیمو و رب انار را به آن اضافه کنید. نمک را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

مواد را در بشقاب سرو دلخواه ریخته و روی آن مقداری روغن زیتون داغ بریزید.

دانه های انار را نیز برای تزیین روی غذایتان بپاشید و سرو کنید. نوش جان!

ترجمه: وقت صبح