“سالاد سیب زمینی ایتالیایی”، پیش غذایی لذیذ و منحصر به فرد
سالاد سیب زمینی ایتالیایی را می توانید به عنوان غذای اصلی هم استفاده کنید.
به گزارش وقت صبح ، سالاد سیب زمینی ایتالیایی طعمی بسیار خاص و متفاوت دارد و می تواند زینت بخش میزهای مهمانی ها با طعم و رنگی عالی باشد.
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط آبپز 4 عدد
مغز کرفس 100 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
زیتون بدون هسته 100 گرم
گوجه فرنگی ریز 150 گرم
خیار قلمی 2 عدد
ژامبون یا مرغ پخته 200 گرم
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
سرکه سفید 3 قاشق غذاخوری
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
جعفری خورد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیبزمینی آبپز را پس از سرد شدن پوست کنده و نگینی خرد کنید.
در یک کاسه بزرگ سیبزمینی، کرفس خرد شده، خیار نگینی شده، گوجه فرنگی، زیتون، پیاز (که به صورت حلقه های نازک بریده اید) ، مرغ پخته و یا ژامبون را مخلوط کرده و هم بزنید.
روغن زیتون و سرکه و پودر سیر را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و به همراه نعنا خشک و جعفری روی مواد ریخته ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعمها مخلوط شود.