“خورشت مرغ و قارچ”، وعده ای بینهایت لذیذ و مقوی
خوراک قارچ و مرغ از جلمه های غذاهای خوشمزه و مجلسی می باشد و با دستورات و مواد مختلفی درست می شود.
بربه گزارش وقت صبح ، خوراک قارچ و مرغ را با مرغ، با گوشت، با سیب زمینی و حتی با لوبیا سبز هم درست کنید و از طعمی متفاوت بهره ببرید.
مواد لازم :
سینه مرغ 1 عدد
قارچ 300 گرم
فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
ادویه جات پودر پاپریکا، زردچوبه، فلفل قرمز و آویشن به میزان لازم
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها و قارچ و مرغ و پیاز را هر کدام جداگانه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
حالا در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. سپس پیاز نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیازها سبک و طلایی شود.
در ادامه گوشت مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و بعد از اینکه کمی تفت دادیم، سیب زمینی های مکعبی خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند.
در ادامه قارچ های ورقه ای سرخ شده را اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم تا قارچ ها هم سرخ شوند. در انتها فلفل دلمه ای را اضافه کرده و تفت می دهیم.
در یک ظرف دیگر نصف لیوان آب، رب گوجه، آب لیمو ترش تازه و ادویه ها را باهم ترکیب می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.
حالا درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم تا مواد خوراک به جوش آید. پس از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم و حدود 20 دقیقه اجازه می دهیم تا مواد خوراک کاملا بپزد و جا بیفتد.
پس از اینکه خوراج قارچ مون به خوبی پخت و جا افتاد آن را در ظرف سرو می کشیم به همراه برنج یا نان ساده نوش جان می کنیم.