“خورشت مرغ و قارچ”، وعده ای بینهایت لذیذ و مقوی

خوراک قارچ و مرغ از جلمه های غذاهای خوشمزه و مجلسی می باشد و با دستورات و مواد مختلفی درست می شود.

کد خبر : ۱۵۲۲۹۳
لینک کوتاه کپی شد
0

بربه گزارش وقت صبح ، خوراک قارچ و مرغ را با مرغ، با گوشت، با سیب زمینی و حتی با لوبیا سبز هم درست کنید و از طعمی متفاوت بهره ببرید.

مواد لازم :

سینه مرغ 1 عدد

قارچ 300 گرم

فلفل دلمه ای سبز 1 عدد

پیاز 1 عدد

سیب زمینی 1 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

ادویه جات پودر پاپریکا، زردچوبه، فلفل قرمز و آویشن به میزان لازم

آب لیمو ترش تازه 1 قاشق غذاخوری

روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی ها و قارچ و مرغ و پیاز را هر کدام جداگانه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

حالا در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. سپس پیاز نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیازها سبک و طلایی شود.

در ادامه گوشت مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و بعد از اینکه کمی تفت دادیم، سیب زمینی های مکعبی خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند.

در ادامه قارچ های ورقه ای سرخ شده را اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم تا قارچ ها هم سرخ شوند. در انتها فلفل دلمه ای را اضافه کرده و تفت می دهیم.

در یک ظرف دیگر نصف لیوان آب، رب گوجه، آب لیمو ترش تازه و ادویه ها را باهم ترکیب می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.

حالا درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم تا مواد خوراک به جوش آید. پس از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم و حدود 20 دقیقه اجازه می دهیم تا مواد خوراک کاملا بپزد و جا بیفتد.

پس از اینکه خوراج قارچ مون به خوبی پخت و جا افتاد آن را در ظرف سرو می کشیم به همراه برنج یا نان ساده نوش جان می کنیم.