آنتی بیوتیک های طبیعی برای جلوگیری از سرماخوردگی

در این روزها که بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا به شدت دیده می شود، بهتر است احتیاط هایی را انجام دهیم. با گنجاندن مواد غذایی شفابخش طبیعت در سفره خود، سیستم ایمنی بدن را تقویت کنیم!

کد خبر : ۱۴۸۴۷۰
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - مطالعات علمی نشان می دهد که در صورت استفاده غیر ضروری از آنتی بیوتیک، توانایی بدن برای مبارزه با میکروب ها کاهش می یابد و سیستم ایمنی ضعیف می شود.

این مسئله می تواند منجر به بسیاری از بیماری های جدی شود. همچنین در این صورت بدن نسبت به آنتی بیوتیک ها مقاومت پیدا می کند.

به گزارش گروه ترجمه وقت صبح، شیدا سیلا بیلگیلی متخصص تغذیه و رژیم غذایی، آنتی بیوتیک هایی طبیعی که باید در فصل پاییز و زمستان مصرف شود را معرفی می‌کند.

1- سیر و پیاز

سیر غذای معجزه آسا که هزاران سال است برای اهداف دارویی بسیاری برای از بین بردن باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌ها استفاده می‌شده است.

همچنین توسط تحقیقات لویی پاستور در قرن نوزدهم نیز به تأیید رسیده است. به خصوص در صورت مصرف خام سیر تاثیر آن چند برابر خواهد شد.

سیر سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و در برابر سرطان محافظت می کند.

به لطف ترکیبات سولفوریک خود، ترمیم سلول ها را تسهیل می کند و همچنین از تکثیر برخی از باکتری ها جلوگیری می کند.

با این حال مصرف بیش از حد می تواند منجر به خونریزی در بدن شود!

پیاز که از همین خانواده است، یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که از آسیب سلولی محافظت کرده و ایمنی را تقویت می کند.

2- اسفناج

اسفناج یکی از مواد غذایی فوق العاده برای سیستم ایمنی حاوی ویتامین های A، B، C و E می‌باشد.

همچنین دارای کلسیم، منیزیم و کوارستین است. ویتامین C و اسید فولیک که به وفور در اسفناج وجود دارد، از عفونت جلوگیری می کند و ایمنی را تقویت می کند.

اسفناج که دوستدار قلب می‌باشد اثری ضد پیری نیز دارد.

3- کلم بروکلی

شیدا سیلا بیلگیلی متخصص تغذیه و رژیم غذایی می‌گوید: «کلم بروکلی با فعالیت آنتی اکسیدانی سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند زیرا حاوی ویتامین C و ویتامین E می‌باشد.

در مطالعاتی که در آمریکا انجام شده است، مشخص شد که ماده سولفورافان موجود در کلم بروکلی در پیشگیری از آسیب بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD) که بیشتر ناشی از سیگار کشیدن است، موثر واقع خواهد شد.»

4- زنجبیل

زنجبیل که یکی از غذاهای معجزه آسای طبیعت است، فواید زیادی از عفونت های دستگاه تنفسی، آنفولانزا تا سرطان می دهد.

البته به شرطی که در مصرف آن زیاده روی نکنید. زنجبیل علاوه بر تسهیل هضم غذا، خاصیت ضد درد نیز دارد.

علاوه بر اینها کلسترول را کاهش می دهد و از لخته شدن خون جلوگیری می کند.

مجموعه ای از مطالعات انجام شده در دانشگاه میشیگان نشان داده که زنجبیل می تواند در درمان سرطان نیز در آینده نزدیک مورد استفاده قرار گیرد.

می‌توانید با رنده کردن زنجبیل تازه و اضافه کردن لیمو و عسل به آن و خوردن این مخلوط در صبح، ایمنی بدن خود را تقویت کنید.

5- کیوی

کیوی که به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود ایمنی را تقویت می کند، یک منبع عظیم ویتامین C نیز می‌باشد.

به لطف پکتین موجود در آن، از DNA محافظت می کند و در عین حال بدن را از سموم پاک می کند.

کیوی که برای کنترل قند خون مفید است به لطف فیبر موجود در آن هضم غذا را آسان کرده و کلسترول را متعادل می کند.

مطالعات انجام شده در انگلستان نشان می دهد که کیوی تأثیر مثبتی بر برخی بیماری ها مانند سرفه، عطسه و تنگی نفس در کودکان خردسال دارد.