“خورش به”، غذایی لذیذ و خوش عطر پاییز و زمستانی

خورش به یک خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل وجود به بسیار پرخاصیت و مفید است.

کد خبر : ۱۴۲۳۱۳
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، خورش به یک غذای بسیار لذیذ است که می توانید در فصل پاییز و زمستان آن را درست کنید و در مهمانی ها و مجالس خود در میز پذیرایی تان بهره ببرید.

مواد لازم :

گوشت بدون استخوان : نیم کیلو

به : ۱ کیلوگرم

پیاز بزرگ: یک عدد

روغن به مقدار لازم

شکر : ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو : نصف فنجان کوچک

گوجه فرنگی یا رب : دو قاشق غذاخوری

زعفران ساییده : یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را با پیاز سرخ می نماییم. در ادامه به گوشت آب اضافه کرده و می گذاریم 2 ساعت به صورت کامل بپزد.

به ها را خلالی خرد کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.