“سالاد ماهی و سیب زمینی”، یک پیش غذا مجلسی و لذیذ برای مجالس
سالاد ماهی و سیب زمینی یک سالاد بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توانید از آن در مهمانی های خود استفاده کنید.
به گزارش وقت صبح ، سالاد ماهی و سیب زمینی به راحتی و با زمان کمی درست می شود و می توانید از آن به عنوان یک شام لذیذ و سبک بهره ببرید.
مواد لازم:
سیب زمینی پخته شده ۲ عدد
فیله ماهی ۲ عدد
زنجبیل ۱ قاشق سوپ خوری
بادام هندی ۱۰۰ گرم
گشنیز خرد شده ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای قرمز ۱/۲ به مقدار لازم
کاهو و ریحان خرد شده ۲ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مواد برای تهیه سس:
سس خردل ۲ قاشق سوپ خوری
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
تكههای ماهی را داخل روغن سرخ كنید و بعد آنها را بهصورت تكههای ۳ سانتی خرد كنید.
سیبزمینیها را بپزید، سپس آنها را با پوست بهصورت تكههای ۳-۲ سانتی خرد كنید.
در یك كاسه جدا همه مواد لازم برای سس را بریزید و با هم مخلوط كنید. سس را داخل یخچال قرار دهید تا خنك شود.
در یك ظرف مناسب كاهو و ریحان خرد شده را همراه با گشنیز خرد شده، بادام هندی و زنجبیل رنده شده بریزید و با هم مخلوط كنید.
سیبزمینیهای خرد شده و تكههای ماهی را هم بریزید. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
سسی كه آماده كردهاید را روی سالاد بریزید و نوش جان کنید.