“قیمه کنگر”، خورشتی که هرگز مزه آن را فراموش نمی کنید!

قیمه کنگر یک غذای بسیار لذیذ است که بخاطر وجود کنگر در این غذا برای افراد دیابتی بسیار مفید است.

کد خبر : ۱۳۴۷۲۲
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، خورشت قیمه کنگر از جمله غذاهایی است که شما با یک بار امتحان کردن آن برای همیشه به آن علاقه مند شده و از خوردنش سیر نمی شوید.

مواد لازم

کنگر: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

گوجه فرنگی: ۲ عدد

نمک، فلفل قرمز، ادویه مخصوص و دارچین: به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

زعفران به مقدار دلخواه

لپه: ۱ لیوان

گوشت گوسفندی 250 گرم

طرز تهیه :

در ابتدا پیاز داغ درست کرده و به آن ادویه های مخصوص را می زنیم.

گوشت ها را در پیاز سرخ می کنیم تا رنگ گوشت عوض شود. گوجه فرنگی های خرد شده را هم به گوشت اضافه می کنیم و هم می زنیم.

در مرحله بعد لپه ها را به مواداضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن درب ظرف را می گذاریم تا بوی خامی گرفته شود.

در این مرحله باید ۲ تا ۳ لیوان آب به خورشت اضافه کنید و سپس درب قابلمه را روی آن قرار دهید تا خورشت شما برای ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم پخته شود و جا بیفتد.

بعد از این که گوشت و لپه برای ۴۵ دقیقه به خوبی پختند، باید کنگرها را بشویید و تمیز کنید و در مقداری روغن سرخ نمایید. سپس می‌توانید کنگرها را به خورشت اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن کنگر، می‌توانید کمی زعفران دم کرده به غذا اضافه نمایید.

بعد از 15 دقیقه دیگر خورشت شما آماده سرو است.