“خورشت بادمجان کبابی و قارچ”، خورشتی متفاوت و سالم با سبک گیاهی

خورشت بادمجان کبابی و قارچ یک غذای بسیار لذیذ است که می تواند برای گیاهخواران به عنوان غذایی خوشمزه محسوب شود.

کد خبر : ۱۳۴۱۰۷
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، خورشت بادمجان کبابی و قارچ یکی از غذاهای گیاهی است که شما می توانید در زمان کوتاهی با کمترین روغن آن را درست کرده و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:

بادمجان یک کیلو

قارچ 200 گرم

گوجه فرنگی 3عدد

آب غوره 2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه یک عدد

رب یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

پیاز یک عدد

طرز تهیه:

ایتدا پیازهای خرد شده را با یک قاشق روغن به همراه زردچوبه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

در محله بعد بادمجانها را کبابی کرده و پوستشان را می کنیم.

بادمجانها را به همراه قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده و گوجه حلقه شده بر روی پیاز داغ ها می چینیم و نمک و فلفل روی آنها می پاشیم.

رب را به هماره آب غوره و کمی آب رقیق می کنیم و در روی مواد می ریزیم.

خورشت را به مدت یک ساعت با شعله کم می گذاریم تا جا بیفتد.