غذایی خوشمزه برای عاشقان بادمجان!

امروز دستور پخت یک میان وعده کاربردی و خوشمزه که می توانید به راحتی با بادمجان که یکی از محبوب ترین سبزیجات است، درست کنید.

کد خبر : ۱۲۳۵۹۳
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - دقت داشته باشید که مواد لازم ذکر شده برای 4 نفر کافیست.

مواد لازم:

2 عدد بادمجان

1 قاشق چایخوری روغن زیتون

1 قاشق چایخوری ریحان خشک

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری پاپریکا

مواد لازم برای سس گوجه فرنگی:

2 عدد گوجه فرنگی بزرگ

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 حبه سیر له شده

نصف قاشق چایخوری نمک

100 گرم موزارلا یا چدار تازه رنده شده

طرز تهیه

فر را با دمای 230 درجه شروع کنید. بادمجان ها را بشویید و خشک کنید و به ضخامت یک سانتی متر برش دهید. برای نچسبیدن بادمجان ها روی سینی فر بهتر است که از کاغذ روغنی استفاده کنید.

روغن زیتون، ادویه و نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و به دو طرف بادمجان های برش خورده با قلم مو بمالید.

در سینی فر بادمجان ها را ردیفی بچینید، سینی را در فر قرار دهید. حداکثر با دما 200 درجه حدود 30 دقیقه بپزید تا بادمجان ها طلایی شوند.

در حالی که بادمجان ها در فر در حال پخت هستند، میتوانید سس گوجه فرنگی را آماده کنید. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. روغن زیتون و سیر له شده را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا سیر عطر خود را در روغن آزاد کند.

گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و حدود 15 دقیقه تفت دهید تا غلیظ شود. سس گوجه فرنگی را روی بادمجان های پخته شده بریزید.

(در این فاصله دمای فر را به 180 درجه کاهش دهید) و سپس 3/4 پنیر رنده شده را روی آن ها بپاشید و روی بادمجان ها را به آرامی مانند ساندویچ بپوشانید.

پنیر باقی مانده را روی آنها بپاشید. 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. نوش جان!

ترجمه: وقت صبح