“لازانیا گیاهی”، غذایی سالم و آسان با طعمی متفاوت

لازانیا گیاهی غذایی بسیار خوشمزه و آسان است که می تواند برای گیاه خواران غذایی مناسب به حساب بیاید.

کد خبر : ۱۲۲۸۴۴
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، لازانیا گیاهی یک غذای بسیار خوشمزه است که می توانید در زمان کوتاهی آن را با گیاهان مورد علاقه خود بپزید و از یک وعده سالم لذت ببرید.

● مواد لازم

خمیر لازانیا ۲۵۰ گرم

پیاز حلقه حلقه ۲ عدد

روغن زیتون ۱/۴ فنجان

کدو پاک شده و حلقه شده ۴ عدد

قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم

سیر خرد شده ۳ حبه

پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

پودر آویشن ۱ قاشق غذاخوری

آرد ۲ قاشق غذاخوری

شیر ۲ پیمانه

کره ۶۰ گرم

● طرز تهیه لازانیا گیاهی

ابتدا سس سفید را آماده می کنیم به این ترتیب که آرد و کره را روی حرارت تفت می دهیم و سپس شیر را اضافه می کنیم هم می زنیم تا صاف و یکدست شود و مایه رقیقی بدست آید.

برای لازانیا بهتر است سس سفید رقیق باشد. سپس به ترتیب مواد را آماده می کنیم:روغن زیتون را در تابه گرم می کنیم و پیاز را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس کدو،قارچ و سیر را در آن می ریزیم و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بهم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

یک ظرف نسوز را کنار می گذاریم ،از مایه سس سفید به اندازه ۲ قاشق غذاخوری کف ظرف ریخته و یک لایه از لازانیا روی آن قرار می دهیم و به ترتیب روی آن ۱/۳ مخلوط پنیر،۱/۳ مخلوط سبزی و ۱/۳ از سس را که آماده کرده بودیم به صورت سه لایه روی ورقه های لازانیا می چینیم و به همین ترتیب از مواد می پوشانیم .

روی آخرین لایه پنیر پیتزا می پاشیم. سینی را درون فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.