“پودینگ زعفرانی”، دسری فوق العاده خوشمزه و آسان

پودینگ زعفرانی یکی از انواع پودینگ‌هاست که به دلیل داشتن زعفران و گلاب عطر و طعم بسیار دلچسبی دارد.

کد خبر : ۱۱۹۶۸۲
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، پودینگ معمولا به صورت نیمه آماده در سوپر مارکت‌ها موجود است؛ ولی شما می‌توانید با یک دستور پخت آسان در منزل پودینگ خوشمزه و سالم خانگی را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پودینگ زعفرانی

شیر: ۲ لیوان

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: نصف لیوان

آرد سفید شیرینی: ۱ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: نصف پاکت

زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری

بیسکوییت پتی پور: نصف بسته

موز: ۲ عدد

وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پودینگ زعفرانی

برای شروع کار ابتدا زرده‌های تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب بریزید؛ سپس وانیل را همراه با گلاب و شکر به آن اضافه کنید و با همزن برقی حدود ۴ دقیقه هم بزنید تا مخلوط شما سفید و کشدار شود.

در مرحله بعد آرد سفید شیرینی و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و شیر را کم کم به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود؛ سپس ترکیب شیر و آرد را به کاسه زرده تخم مرغ هم زده اضافه کنید.

حالا مواد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مخلوط شما کمی غلیظ شود.

خامه صبحانه را با چنگال کمی هم بزنید تا رقیق شود؛ سپس آن را به قابلمه مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در آخر زعفران دم کرده غلیظ را به مواد دسر اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید.

لیوان دسر یا ظرف مورد نظر سرو را آماده کنید. کمی از مایه پودینگ داخل ظرف بریزید؛ سپس یک لایه بیسکوییت خرد شده اضافه کنید و چند تکه موز برش زده روی بیسکوییت‌ها بگذارید و دوباره کمی از مایه پودینگ را روی لایه موز و بیسکوییت بریزید.

این کار را تا جایی که ظرف پر شود ادامه بدهید، به طوری که لایه آخر مایه پودینگ باشد. پودینگ زعفرانی را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود؛ سپس روی پودینگ را به دلخواه تزیین کنید، نوش جان.