“پاستا گیاهی با سس اسفناج”، غذایی لذیذ با طعمی متفاوت
پاستا گیاهی با سس اسفناج غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که در مدت زمان کوتاهی آماده می شود.
به گزارش وقت صبح ، پاستا گیاهی با سس اسفناج یک غذای فست فودی لذیذ است که برای کسانی که گیاهخوار هستند می تواند به عنوان یه وعده خوشمزه و گیاهی محسوب شود.
مواد لازم:
- پاستا یک بسته
- اسفناج نیم کیلو
- شیر یک سوم لیوان
- خامه نصف لیوان
- آویشن و نک و فلفل به میزان لازم
- قارچ 200 گرم
طرز تهیه:
ابتدا پاستاها را با مقداری نمک و روغن آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.
قارچ ها را خرد میکنیم و با کمی روغن تفت می دهیم.
اسفناج های خرد شده را بخارپز می کنیم و نمک و آویشن و شیر را به مواد اضافه می کنیم و قارچ های سرخ شده را هم به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم سس کمی غلیظ شود.
در آخر خامه را به سس اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه شعله زیر سس را خاموش می کنیم.
بعد از آماده شدن سس آن را روی پاستاها می ریزیم و نوش جان کنید.