“بادمجان شکم پر گیلانی”، غذای لذیذ در عین سادگی

بادمجان شکم پر گیلانی یکی از روش‌های بسیار خوشمزه برای تهیه یک غذای اصیل گیلانی می‌باشد که نیازی به گوشت ندارد و با رب انار و گردو تهیه می‌شود.

کد خبر : ۱۱۷۸۰۲
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ،بادمجان شکم پر گیلانی خیلی ساده است و شما می توانید به همراه کته یا نان تازه سرو کنید و یک ایده خوب برای مهمانی نیز می باشد.

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر گیلانی

بادمجان ۶ عدد

گردو ۱.۵ پیمانه

پیاز چرخ شده ۱.۵ ق غذا خوری

حریره سیر ۱.۵ ق مربا خوری

رب انار ملس ۲ ق غذا خوری

چوچاق و خالیواش از هر کدام ۱ ق غذا خوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

از بادمجان های قلمی و نازک استفاده کنید. بادمجان ها را پوست بگیرید و برای زیبای غذا بهتر است کلاهک روی بادمجان را جدا نکنید و به مدت ۲۰ دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. سپس بادمجان ها را داخل روغن خوب سرخ کنید تا طلایی شود.

گردو ها را باید خرد کنید. بهتر است گردو ها را کمی دندان گیر یعنی کمی درشت خرد کنید تا مزه آن در غذا احساس شود و برای خرد کردن آن از هاون یا غذاساز با دور کند استفاده کنید. پیاز را پوست بگیرید و داخل غذاساز بریزید و پوره کنید و یا می توانید رنده بزنید. سیر را نیز پوره یا رنده کنید.

داخل یک تابه روغن ریخته و گردو و رب انار و سبزی ها و پیاز و سیر را به همراه کمی نمک اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو از بین برود. حالا حدود ۱/۳ از مواد را داخل تابه قرار دهید و مابقی را خارج کنید. به محتویات داخل تابه ۱ لیوان آبجوش اضافه کنید.

بادمحان های سرخ شده را روی تخته آشپزی قرار دهید و یک شکاف روی آن ایجاد کنید و از مواد تهیه شده گردو داخل بادمجان ها را پر کنید و داخل سس قرار دهید و درب تابه را قرار دهید و بگذارید تا سس غلیظ و بادمجان شکم پر گیلانی جا افتاده شود.