“شاورما مرغ”، غذایی فوق العاده لذیذ و خوشمزه

شاورما به معنای گرداندن است که اولین بار در قرن 19 میلادی در امپراتوری عثمانی کبابی به این نام ابداع شد.

کد خبر : ۱۰۸۸۳۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، می توانید شاورما مرغ را با انواع ادویه‌ها امتحان کنید تا ترکیب ایده‌آل خود را پیدا کنید! می‌توانید از زنجبیل، جوزهندی، و زردچوبه هم استفاده کنید تا بوی مرغ را به خوبی بگیرید.

مواد لازم:

2 عدد سینه مرغ

2 عدد سیب زمینی سرخ کرده

نان ساندویچی (ترجیحا نان پیتا) به مقدار لازم

1 عدد پیاز درشت

1 عدد گوجه فرنگی

خیار شور به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس

4 قاشق غذاخوری آرد سفید

4 قاشق غذاخوری سس مایونز

1 قاشق غذاخوری نمک

1 لیوان ماست

5 حبه سیر

½ پیمانه آب

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را شسته و با یک لیوان آب و یک حبه سیر و یک نصفه پیاز در قابلمه ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.

نصف دیگر پیاز را خلالی کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم تا رنگ آن طلایی شود.

سینه مرغ پخته شده را به صورت باریک‌باریک برش بزنید و با پیاز داغی که درست کردید کمی در روغن تفت دهید.

مخلوط را در ظرف دیگری می‌ریزیم و سس را روی آن می‌ریزیم و خوب باهم مخلوط می‌کنیم.

خمیر داخل نان‌ها را خارج کرده و مخلوطی را جایگزین آن می‌کنیم.

حالا خیارشور، گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده را به ساندویچ اضافه کنید.