طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه به سبک آلمانی‌ها

با این دستور کیک های خوشمزه آلمانی که در شیرینی فروشی ها فروخته می شوند را می‌توانید در خانه بپزید. بچه ها عاشق این کیک خواهند شد.

کد خبر : ۱۰۷۹۶۰
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - این شما و این هم کاربردی ترین و خوشمزه ترین دستور کیک آلمانی:

مواد لازم

نصف پیمانه آب ولرم
نصف پیمانه روغن مایع
یک قاشق غذاخوری ماست
یک پیمانه شکر
یک پاکت بیکینگ پودر
3 عدد تخم مرغ
2 الی 2.5 پیمانه آرد

مواد لازم برای تهیه خامه کیک

3 پیمانه شیر
6 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری کره
1 عدد زرده تخم مرغ
2‌ قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته گندم
1 بسته وانیل

مواد لازم برای روی کیک: نصف پیمانه پودر قند

طرز تهیه

• برای تهیه کیک، در ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب با همزن بزنید. مواد دیگر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

• مایه کیک را در قالب کیکی با ارتفاع 22-24 سانتی متری بریزید.

• در فر 180 درجه به مدت 25-30 دقیقه بپزید. آن را بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.

• برای درست کردن خامه همه مواد ذکر شده به جز کره و وانیل را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.

• با حرارت کم روی اجاق گاز گذاشته و وقتی به نقطه جوش رسید گاز را خاموش کنید. سپس کره و وانیل را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.

• بعد از اینکه به دمای محیط رسید روی آن را بپوشانید و حداقل 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

• بعد از خنک شدن کیک آن را از قالب خارج کرده و به صورت افقی از وسط نصف کنید.

• خامه را روی قسمت پایینی بمالید و سپس مقدار زیادی پودر قند روی همه کیک بپاشید.

نوش جان!

ترجمه: وقت صبح