فوت و فن پخت “جوجه کباب آلبالویی” با رسپی متفاوت

در این آموزش یک جوجه کباب آلبالویی متفاوت را برای شما عزیزان آماده کرده ایم که طعمش به جوجه ترش نزدیک است.

کد خبر : ۱۰۷۷۵۷
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح به نقل از برترین ها؛ جوجه کباب آلبالویی یکی از انواع غذاهای لذیذ و متفاوت است که با رسپی های مختلفی درست می‌شود.

برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زعفران غلیظ دم کرده به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

مواد لازم سس آلبالویی

آلبالو ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
آب ½ لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب آلبالویی خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت ورقه ای برش زده، سپس با گوشتکوب کمی می کوبیم تا نازک شود. در ادامه سینه های مرغ را به صورت نواری برش می زنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۲ ساعت درون یخچال استراحت کند.

مرحله سوم

حالا به سراغ درست کردن سس آلبالویی می رویم، برای این منظور پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه پیاز رنده شده را به قابلمه اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شود. حالا رب انار را به همراه آلبالوهای هسته گرفته به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و پس از آن آب را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا شکر را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم سس روی حرارت ملایم بجوشد تا کاملا پخته و غلیظ شود. پس از اتمام استراحت سینه های مرغ آن را از یخچال خارج کرده و به صورت حلزونی به سیخ چوبی می کشیم.

مرحله ششم

در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت زیاد گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم. حالا سینه های مرغ به سیخ کشیده را درون تابه گذاشته و اجازه می دهیم کاملا سرخ شوند، سپس درب تابه را می بندیم تا مغز پخت شوند.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید حین سرخ کردن سینه های مرغ حرارت زیاد باشد تا جوجه کباب ها آب نیندازند، در غیر این صورت خشک می‌ شوند. زمانی که جوجه کباب ها پخته شدند، آنرا از تابه خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم.

مرحله هشتم

زمانی که آب اضافی سس تبخیر شده و غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت جوجه کباب را به همراه سس آلبالویی و پلو زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.