“پاستا گوجه و پنیر”، وعده ای لذیذ و طعمی متفاوت
پاستا گوجه و پنیر غذایی بسیار راحت است که مورد پسند گیاه خواران با طعمی بسیار لذیذ و متفاوت است.
به گزارش وقت صبح ، پاستا گوجه و پنیر وعده ای بسیار لذیذ است که می توایند آن را در مدت زمانی کوتاه با کمترین مواد لازم درست کرده و از طعم خاص آن لذت ببرید.
مواد لازم:
پاستا یک بسته
گوجه فرنگی 5 عدد درشت
پنیر خامه ای 3 قاشق غذاخوری
قارچ 10 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
نمک و روغن و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پاستاها را با نمک در آب جوش ریخته و بعد از 10 الی پ5 دقیقه آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.
در مرحله بعد گوجه ها را به صورت کامل پوره می کنیم. قارچ ها را بعد از خرد کردن در مقداری روغن سرخ می کنیم و بعد سیر را به آن اضافه می کنیم.
به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم و بعد گوجه ها را به قارج اضافه کرده و اجازه می دهیم 10 دقیقه گوجه ها رنگ باز کند.
در این مرحله پنیر خامه ای را با مواد مخلوط می کنیم و نمک و آویشن هم به مواد اضافه کرده و حسابی هم میزنیم.
جعفری و پاستاها را هم با مواد مخلوط کرده و درب ظرف را به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا پاستا کاملا مزه دار شود و آماده سرو شود.