اخبار برخط
اخبار برخط

این ۵ وسیله را سریع از آشپزخانه دور کنید!

اگر در آشپزخانه خودتان با هر کدام از وسایل یا مواد غذایی زیر مواجه شدید، هرچه سریع‌تر آن‌ها را دور بریزید.
این ۵ وسیله را سریع از آشپزخانه دور کنید!

به گزارش وقت صبح ، آشپزخانه قلب هر خانه‌ای است و ما زمان زیادی را در این قسمت از خانه می‌گذرانیم. بنابراین، عجیب نیست که تعداد زیادی از وسایل، ابزارها یا مواد غذایی مختلف در آشپزخانه جمع شده باشند. اما لازم نیست برای مرتب‌سازی آشپزخانه تا فرا رسیدن سال نو صبر کنید.

1. اسکاچ قدیمی

به گزارش گروه ترجمه وقت صبح، بعضی افراد ترجیح می‌دهند از آب و صابون برای شستن اسکاچ‌های قدیمی آشپزخانه کمک بگیرند، یا آن‌ها را درون ماشین ظرف‌شویی بگذارند یا اینکه آن‌ها را برای ضدعفونی‌سازی درون مایکروویو قرار دهند (البته اسکاچ دارای فلز هرگز نباید درون مایکروویو قرار بگیرد).

اما مطالعه سال ۲۰۱۷ مجله Nature نشان می‌دهد که اسکاچ‌های کهنه دارای باکتری ماراکسلا هستند. این باکتری‌ها می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌ها را در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، افزایش دهد.

۲. تخته برش فرسوده

داشتن چند تخته برش جداگانه برای گوشت‌های خام، سبزیجات، نان و… ترفند ایمن و مهمی برای جلوگیری از مسمومیت‌های غذایی است.

تخت برش شیار خورده را سریع از آشپزخانه دور کنید.

اما شیارهایی که به‌مرور زمان روی تخته برش ظاهر می‌شوند، نشانه فرسودگی بیش‌ازحد تخته برش هستند و به شما می‌گویند که باید تخته برش جدید بخرید.

این شیارهای شکل‌گرفته در تخته‌های فرسوده به‌سختی تمیز می‌شوند و می‌توانند به محل مناسبی برای رشد باکتری‌های بیماری‌زا تبدیل شوند.

۳. ظروف قدیمی غذاخوری

شاید شما هم ظروف قدیمی خاصی در آشپزخانه داشته باشید که دچار ترک‌خوردگی یا فرسودگی آشکار شده‌اند اما همچنان به استفاده از آن‌ها ادامه می‌دهید.

این ظروف باید هرچه سریع‌تر دور ریخته شوند زیرا تکه‌های پلاستیکی چنین ظروفی می‌توانند به مایعات داغ تبدیل شوند و به درون غذا راه پیدا کنند، درحالی که تکه‌های ظروف چوبی هم به‌صورت خرده‌های کوچک وارد غذا می‌شوند.

علاوه بر اینها، ظروف قدیمی مانند تخته برش فرسوده دارای شیارهای دسترس‌ناپذیری هستند که تمیز کردن آن‌ها بسیار سخت است درحالی که فضای مناسبی هم برای رشد باکتری‌ها فراهم می‌کنند.

۴. ادویه‌های قدیمی

اگر به آشپزی علاقه دارید و عاشق طعم و بوی ادویه‌ها هستید، به احتمال زیاد تعداد زیادی از ادویه‌ها در آشپزخانه شما قرار گرفته‌اند. اما این ادویه‌ها مانند هر محصول غذایی دیگری نمی‌توانند برای همیشه سالم بمانند و استفاده از ادویه‌های بیش از حد قدیمی به‌هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود.

استانداردهای جهانی می‌گویند که ادویه‌های کامل و آسیاب‌نشده می‌توانند بین ۲ تا ۴ سال در شرایط نگهداری صحیح دوام بیاورند، درحالی که ادویه‌های آسیاب‌شده در شرایط نگهداری صحیح فقط بین ۲ تا ۳ سال دوام دارند.

با این‌حال، در طی همین مدت هم ممکن است طعم و بوی ادویه‌ها ضعیف‌تر شود. اگر ادویه‌ها در دمای اتاق، در فضای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری نشوند، قطعا خیلی سریع‌تر فاسد می‌شوند.

۵. روغن پخت‌وپز کهنه

روغن پخت‌وپز به اندازه‌ای که خیلی‌ها تصور می‌کنند، ماندگاری ندارد. این روغن‌ها به‌مرور زمان کهنه و ترش می‌شوند و کیفیت اولیه خودشان را از دست می‌دهند.

روغن کهنه را سریع از آشپزخانه دور کنید.

درحالی که بعضی از روغن‌های پخت‌وپز می‌توانند تا یک سال پس از باز شدن دوام بیاورند، اما همه انواع آن‌ها تا این اندازه ماندگاری ندارند. برای مثال، یک بطری روغن زیتون پس از باز شدن فقط تا چند ماه کیفیت اصلی خودش را حفظ می‌کند.

بنابراین، اگر روغن‌های خیلی قدیمی هنوز در کابینت‌های آشپزخانه شما باقی مانده‌اند، وقتش رسیده است که آن‌ها را دور بریزید.

منبع: سلامت نیوز

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مری 1
مرتضی عقیلی بعد از 44 سال دوباره در ایران فیلم بازی کرد+ عکس
تعطیلی مدارس
اطلاعیه فوری تعطیلی مدارس شنبه و یکشنبه 1 و 2 آذر+ اسامی استانها
مهران 2
کار خیر مهران مدیری از درآمد کنسرتش خبرساز شد
پوپک 2
پوپک گلدره قبل از فوتش با این آقای بازیگر ازدواج کرده بود+ عکس
لاکانی 2
آیا می دانید این خانم بازیگر همسر اول امین زندگانی بوده+عکس
لادن 2
عکس عاشقانه لادن مستوفی و شوهر معروف 20 سال بزرگترش
رویا 2
عکس عجیب دختر رویا نونهالیکه همسن و سال خودش است
احسان 1
احسان علیخانی نسخه بدون گریم خودشو رو کرد+عکس
سندی
عکس تلخ همسر سوم سند در دوران شیمی درمانی سرطان
آنام
تغییر چهره محمدعلی سریال آنام بعد 8 سال در 41 سالگی+ عکس دیدنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *