اخبار برخط
اخبار برخط

طرز تهیه بانت کیک؛ کیک خاص و خوشمزه

بانت کیک نوعی کیک فرانسوی بسیار لطیف و خوشمزه است که از ترکیب مواد کیک با گردو و شکلات تهیه می‌شود.

طرز تهیه بانت کیک؛ کیک خاص و خوشمزه

ـ کیک‌ها ازجمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و… تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی‌ها بزنید با دنیای متنوعی از کیک‌های میوه‌ای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و… روبه رو می‌شوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است. بانت کیک نوعی کیک بسیار لطیف و خوش‌بافت فرانسوی است که دستور پخت آسانی دارد و برای پذیرایی عصرانه در کنار چای و قهوه بسیار مناسب است. اگر به دنبال درست کردن کیک‌های خاص و خوشمزه هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه بانت کیک همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد سفید شیرینی: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
کره: ۱۷۰ گرم
شیر: یک چهارم پیمانه
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
شکلات چیپسی نسوز: یک چهارم پیمانه
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

طرز تهیه بانت کیک؛ کیک خاص و خوشمزه

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با کره نرم شده، وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود. در مرحله بعد شیر را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید و بعد همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید. آرد، بکینگ‌پودر و نمک را که از قبل با هم مخلوط کرده‌اید، کم کم و طی سه مرحله با الک به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد با مواد کیک به صورت یکدست مخلوط شود. در آخر گردوی خرد شده و شکلات چیپسی را مخلوط کنید و دو قاشق غذاخوری از روی آن بردارید. بقیه مخلوط گردو و شکلات را داخل مایه کیک بریزید و با لیسک هم بزنید. کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. دو قاشق گردو و شکلاتی که کنار گذاشته بودید، روی سطح مایه کیک پخش کنید و بعد قالب را داخل فر ۱۶۵ درجه (برای فر گازی ۱۷۵) که از قبل گرم کرده‌اید، قرار بدهید تا کیک بپزد. بعد از اینکه کیک پخت و کاملا خنک شد، کیک را از قالب خارج و کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید. حالا کیک خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم برای تهیه کیک در منزل

طرز تهیه بانت کیک؛ کیک خاص و خوشمزه

۱- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود. 
۲- دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می‌گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این مسئله به این دلیل است که در واقع فر شما به آن دمای گفته شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه ۱۷۵ تنظیم کرده‌اید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما ۱۷۵ نیست و ممکن است کم‌تر یا بیش‌تر از این دما بوده باشد.
کسانی که سابقه پخت شیرینی و کیک را دارند، معمولاً قلق فری که از آن استفاده می‌کنند، دست‌شان هست. مثلاً می‌دانند اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه در فری که استفاده می‌کنند، این دما روی درجه ۱۸۵ حاصل می‌شود. اگر زیاد با فر کار نکرده‌اید و دمای فرتان را نمی‌دانید، بهترین کار تهیه دماسنج فر است. همان‌طور که گفتیم، دمای بیش‌تر فر‌ها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را به طبقه فر آویزان کنید.
به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود ۱۰ درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر دست‌تان بییاد. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد.
۳- سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه‌گیری با ترازوی دیجیتال نسبت به پیمانه‌ها دقیق‌تر است. خیلی از افراد طریقه صحیح استفاده از پیمانه‌ها را نمی‌دانند؛ بنابراین اگر برایتان مقدور است، حتماً ترازوی دیجیتال تهیه کنید.
اگر خواستید با پیمانه اندازه‌گیری کنید، برای اندازه‌گیری مواد خشک مثل آرد و پودر کاکائو قبل از پیمانه زدن، مواد را با قاشق هم بزنید. چون این مواد بعد از مدتی حالت فشرده پیدا می‌کنند. نکته مهم دیگری که در فرآیند پیمانه زدن باید رعایت کنید، این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و به هیچ عنوان پیمانه را داخل ظرف حاوی مواد نزنید؛ چون در این حالت اندازه‌ها دقیق نمی‌شوند. وقتی مواد را داخل پیمانه می‌ریزید، نباید سرپر و گنبدی شکل باشد.
۴- همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین‌بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده می‌کنید، باز کیک بوی تخم مرغ می‌گیرد. خیلی از افراد فکر می‌کنند که وانیل و طعم دهنده‌ها بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد. درحالی‌که این فکر اشتباه است. آن‌چه بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد، درست هم زدن تخم مرغ است. پس این مرحله را بادقت انجام دهید.
۵- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی‌گیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، ۱/۳ قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه‌ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.
۶- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سر درگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد. قالب‌های گالوانیزه است که معمولاً از همه لوازم قنادی‌ها می‌توانید تهیه کنید و در طرح‌ها و شکل‌های مختلف موجود است.
۷- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات‌تان هدر می‌رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی‌کند.
۸- درنهایت اینکه سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمی‌گیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر می‌تواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده‌اید.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2548231_921
انفجار اسکله بندرعباس؛ رنج بی‌پایان کارگران، سود بی‌زحمت سرمایه‌داران
2540319_247
لیست خروجی پرسپولیس؛ پایان کار ۳+۲ ستاره
2547993_739
تنها شرط بخشش قاتل فرزند
2540340_484
بازگشت علیرضا منصوریان به استقلال جدی شد!
474561362_18033732530407877_4556463616843497910_n-jpg
لیست قیمت محصولات ایران خودرو منتشر شد [اردیبهشت ۱۴۰۴]
2548060_211
فوت خلبان قزوینی پس از سقوط هواپیما
2540385_525
تصاویر؛ رونمایی از ۵ خرید بزرگ پرسپولیس در نقل و انتقالات
2548396_717
پخش «لیسانسه‌ها» متوقف شد
2548050_901
گمشده در آتش؛ بندرعباس یک روز پس از انفجار بندر رجایی
2540396_641
اتفاقات خطرناک در پشت پرده باشگاه استقلال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *