اخبار برخط
اخبار برخط

چگونه شیر پاستوریزه در ایران ۷۰ ساله شد؟

در زمستان سال ۱۳۳۳ با حمایت یونسکو اولین کارخانه شیر پاستوریزه در ایران افتتاح شد.

چگونه شیر پاستوریزه در ایران ۷۰ ساله شد؟

در بهمن ۱۳۳۳ ایران میزبان موریس پت، مدیر کل هیات اجرایی یونسکو در ایران بود. در این سفر پت پروژه‌های بهداشتی و حمایتی یونسکو در ایران را با همکاری مسئولان ایران به سمت راه اندازی و افتتاح هدایت کرد. یکی از این پروژه‌ها ساخت کارخانه شیر پاستوریزه در تهران  بود. پت روز اول اسفند ۱۳۳۳ در وزارت بهداری برای نمایندگان رسانه‌های ایرانی جزئیات تاسیس کارخانه شیرپاستوریزه در ایران را تشریح کرد. بخش‌های مهم این خبر را به روایت روزنامه اطلاعات ۲ اسفند ۱۳۷۳ بخوانید و عکس‌هایی از سفر موریس پت به ایران و سالن اصلی کارخانه شیرپاستوریزه تهران در همان سالها را تماشا کنید.

چگونه شیر پاستوریزه در ایران ۷۰ ساله شد؟

چگونه شیر پاستوریزه در ایران ۷۰ ساله شد؟

چگونه شیر پاستوریزه در ایران ۷۰ ساله شد؟

چگونه شیر پاستوریزه در ایران ۷۰ ساله شد؟

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *