اخبار برخط
اخبار برخط

طرز پخت کباب لولی به روش بازاری

لول کباب‌های تهران یکی از قدیمی‌ترین و پر طرفدار‌ترین کباب‌های سنتی ایرانی می‌باشد و شما می‌توانید با کره و گوجه و ادویه و پیاز و سبزی یک کباب فوق العاده خوشمزه تهیه کنید.
طرز پخت کباب لولی به روش بازاری

به گزارش وقت صبح،کباب‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند و شما می‌توانید در طعم‌ها و مزه‌های مختلف کباب را تهیه کنید.

اما این کباب به دلیل شکل لوله‌ای که دارد به این اسم مشهور شده و امروزه در بیشتر رستوران‌های سنتی تهران امروزه تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • زعفران دم کرده ۳ ق غذا خوری
  • لیموترش ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • پیاز و جعفری به مقدار لازم
  • نمک و سماق ۱ ق چای خوری
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه به مقدار لازم

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

برای تهیه لول کباب خوشمزه در ابتدای کار گوشت چرخ کرده را به همراه زعفران دم کرده، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و سماق درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم، سپس پیاز را با دندانه‌های ریز رنده، رنده کنید.

حالا پیاز رنده شده را از صافی رد می‌کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود و به کاسه می‌افزاییم، سپس به خوبی ورز می‌دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه از مواد گوشتی به اندازه یک نارنگی جدا کنید.

مرحله دوم: سرخ کردن

در این مرحله مواد گوشتی را به صورت لوله فرم داده و کنار قرار دهید، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید. حالا لول کباب‌ها را درون تابه بچینید و کاملا سرخ کنید.

مرحله سوم:

در ادامه پیاز جعفری را به همراه مقداری نمک و آب لیمو ترش تازه مخلوز کرده و کنار قرار دهید. حالا پوست گوجه فرنگی‌ها را جدا کرده و به صورت ریز خرد می‌کنیم، سپس لول کباب‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده و آن‌ها را اضافه کنید. در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا گوجه فرنگی‌ها کاملا پخته و له شوند.

مرحله چهارم: تهیه لول کباب

حالا نان‌های لواش را به سس گوجه فرنگی آغشته کرده و یک لول کباب به همراه مقداری پیاز جعفری روی آن می‌گذاریم. حالا مقداری از سس گوجه فرنگی روی نان ریخته و نان را قاضی می‌کنیم، سپس به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شوند.

در ادامه لول کباب‌ها را درون ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و به همراه ترشی شور و دوغ سرو کنید. نوش جان.

منبع: فرارو

 

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

img_20250909_010217
رامین را از قبل می‌شناختم و به او ایمان دارم
daa9d8b1d988d8a7d8b3db8c-d985d988d986d8aad987d986daafd8b1d988-d985d988d8afd8b1db8cda86
پیروزی دشوار ایتالیا در شب برد بی دردسر کروات‌ها
1992b2788c5_fe0b00
ساپینتو: ما دو ماه را بخاطر عدم هماهنگی از دست دادیم(ویدیو)
1992b46bdca_041d44
ساپینتو: مصدومیت ماشاریپوف را داشته‌ام، سه‌بار جراحی کردم(ویدیو)
1992b207e39_de436a
ساپینتو: بازگشتم به استقلال اتفاقی بود که بالاخره دیر یا زود باید می‌افتاد(ویدیو)
d981db8cd986d8a7d984daa9d8a7d981d8a7-1
تساوی بدون گل ایران و ازبکستان در نیمه اول فینال کافا
1992a5926d9_430440
ویدیو: گل اول ازبکستان به ایران توسط علیجانوف
d8a8d8a7d8b2db8cd8a7db8cd8b1d8a7d986d988d8a7d8b2d8a8daa9d8b3d8aad8a7d986
ازبکستان ۱-۰ ایران: حسرت، دستاورد بزرگ کافا
1992a79a176_4db7e2
ویدیو: خلاصه بازی ازبکستان 1 - ایران 0
photo_2025-09-08_21-17-45
گزارش تصویری دیدار ازبکستان و ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *