اخبار برخط
اخبار برخط

چه غذاهای را باید پس از ۴۰ سالگی بخوریم؟

برخی از مواد هستند که به افراد بالای ۴۰ سال پیشنهاد می‌شود، اگر دوست دارید با آن‌ها آشنا شوید در ادامه مطلب همراهمان باشید.
چه غذاهای را باید پس از ۴۰ سالگی بخوریم؟

به گزارش وقت صبح به نقل از برترین ها، با افزایش سن، دیگر بدن شما توانایی قبل را ندارد. زمانی که شما ۴۰ سالگی را رد می‌کنید، چین و چروک روی صورتتان نمایان می‌شود، سیستم گوارش شما کندتر از قبل عمل می‌کند و حتی ممکن است دچار بیماری‌هایی چون قلبی یا پوکی استخوان… شوید.

اما راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید به کمک آن‌ها روند پیری را به تعویق بیندازید. یکی از این راه‌ها خوردن مواد غذایی سالم است.

دارچین

تحقیقات نشان داده که دارچین قند خون را کاهش می‌دهد. از آنجا که با افزایش سن، خطر ابتلا به دیابت نیز افزایش می‌یابد، مصرف دارچین می‌تواند موثر باشد.

دارچین را باید پس از ۴۰ سالگی بخوریم.

اگر شما بالای ۴۰ سال سن دارید و نگران ابتلا به بیماری دیابت هستید، در غذاهای خود بیشتر از دارچین استفاده کنید. البته انواع مختلفی از دارچین در بازار موجود هستند که سعی کنید مرغوب‌ترین آن را خریداری کنید.

بادام

اگر مصرف گوشت شما به اندازه نیست، بادام را جایگزین آن کنید. طبق تحقیقات انجام شده، بادام سطح کلسترول را پایین می‌آورد که برای افراد بالای ۴۰ سال لازم است. معمولا سطح کلسترول از میانسالی افزایش می‌یابد که به تبع منجر به بیماری‌های جدی چون بیماری قلبی می‌شود.

از این رو مصرف این ماده غذایی سالم را در رژیم غذایی‌تان بیشتر کنید. به عنوان مثال آن را روی ماستتان بریزید یا به عنوان صبحانه مصرف کنید.

سیر

سیر سرشار از مواد مغذی ست، علاوه بر فواید بسیار زیادی برای قلب دارد که دلیل خوبی است تا آن را به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید، به خصوص اگر بالای ۴۰ سال سن دارید.

سیر را باید پس از ۴۰ سالگی بخوریم.

سیر فشار خون را کاهش می‌دهد، سطح کلسترول خون را بهبود می‌بخشد که خود در سلامت قلب نیز موثر است.

تخم مرغ

همه ما می‌دانیم که تخم مرغ سرشار از پروتئین است، بدین معنی که تمام ۹ آمینو اسید ضروری که بدن بدان نیاز دارد را شامل می‌شود. این ماده انتخاب خوبی برای صبحانه است.

اگر چه در گذشته آن را برای رفع مشکلات قلبی مفید می‌دانستند اما تحقیقات اخیر نشان داده که رابطه‌ای میان این دو وجود ندارد. اما خب فواید این ماده به قدری است که با بالا رفتن سن باید بیش از همیشه به آن توجه کنید.

آواکادو

حتما در مورد فواید این میوه لوکس و گران‌قیمت شنیده‌اید. آواکادو منبع خوبی از پروتئین و چربی‌های خوب است که به بالا بردن عملکرد بدنتان کمک می‌کند.

آووکادو را باید پس از ۴۰ سالگی بخوریم.

این ماده قلب شما را سالم نگه می‌دارد، دید شما را بهبود می‌بخشد، علاوه بر آن، حاوی ویتامین کا است که برای سلامت استخوان‌ها مناسب است و به تبع از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. برخی از تحقیقات نشان داده که مانع از برخی سرطان‌ها نیز می‌شود.

هندوانه

علاوه بر این که هندوانه سرشار از آب است، حاوی مواد مغذی ضروری نیز است. ویتامین آ، ب ۶، سی و به همان نسبتآنتی اکسیدان‌ها از آن جمله‌اند. این میوه، با کالری کمی که دارد، می‌تواند یک اسنک مقوی برایتان باشد.

لیکوپن نیز از مواد دیگری است که در هندوانه یافت می‌شود. این میوه قرمز رنگ برای سلامت قلب و استخوان‌ها بسیار مفید است.

چغندر

چغندر حاوی ویتامین و مواد معدنی ست که به کاهش وزن کمک می‌کند. علاوه بر آن، به دلیل چربی کم و فیبر بالایی که دارد، عملکرد سیستم گوارش را بهبود می‌بخشد.

این ماده همچنین به دلیل دارا بودن نیترات، فشار خون را پایین می‌آورد. تحقیقی نشان داده که تاثیر این ماده بر کاهش فشار خون روی آقایان بیشتر از خانم‌ها است.

اسفناج

اسفناج سرشار از مواد مغذی است. این سبزی کالری کم اما ویتامین و مواد معدنی زیادی دارد که می‌تواند گزینه خوبی برای سالادتان باشد. این ماده سرشار از فیبر است که سیستم گوارش و هضم غذا را بهبود می‌بخشد.

اسفناج را باید پس از ۴۰ سالگی بخوریم.

علاوه بر آن، کلسیم موجود در آن به سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند. ویتامین سی، کا و آهن نیز از دیگر مواد موجود در این سبزی هستند که برای حفظ سلامت بدن ضروری هستند.

روغن زیتون

بسیاری از افراد از مصرف روغن زیتون، به این دلیل که حاوی چربی است، خودداری می‌کنند. اما مصرف یک قاشق از این ماده که حاوی چربی‌های خوب است می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

چربی‌های سالمی که در این ماده یافت می‌شود سطل کلسترول و همچنین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. علاوه بر آن، سطح قند خون را نیز ثابت نگه می‌دارد. بنابراین استفاده از این ماده، در حد متعادل، به شدت به افراد بالای ۴۰ سال پیشنهاد می‌شود.

بروکلی

شاید شما در کودکی از بروکلی تنفر داشتید، اما مطمئنا در بزرگسالی در مورد فواید آن شنیده‌اید. این ماده به افراد بالای ۴۰ سال پیشنهاد می‌شود، از این رو که به دلیل دارا بودن ویتامین کا به ساخت استخوان‌های محکم‌تر و ویتامین سی به بالا بردن سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

بروکلی را باید پس از ۴۰ سالگی بخوریم.

این ماده سرشار از فیبر است و به دلیل دارا بودن پتاسیم، عملکرد قلب را بهبود می‌بخشد، بنابراین آن را در رژیم غذایی‌تان جای دهید و از فوایدی که برایتان دارد، استفاده کنید.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلویزیون-1
آیا می دانید این بازیگر معروف سریال ستایش برادر سپیده است+ عکس
ابی 2-1
عکس باورنکردنی از تیپ و قیافه “شهرام شب پره” و “ابی” در قبل انقلاب/ تصویر
فرامرزی
با دیدن چهره “فرامرز صدیقی” در فیلم های قبل انقلاب برق از سرتان می پرد/ عکس
داریوش 2
ریخت و قیافه عجیب “داریوش فرهنگ” در قبل انقلاب با انبوهی مو/ عکس
پری 2-1
باور می‌کنید “پری امیرحمزه” در سینمای قبل انقلاب این شکلی بوده/ عکس
فال حافظ
فال حافظ امروز یکشنبه 2 آذرماه 1404
فال
فال ابجد امروز یکشنبه 2 آذرماه 1404
فال
فال قهوه امروز یکشنبه 2آذر 1404
فال روزانه
فال روزانه امروز یکشنبه 2 آذرماه 1404
فال انبیا
فال روزانه انبیا امروز یکشنبه 2 آذر 1404

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *