اخبار برخط
اخبار برخط

طرز تهیه کیک میوه ای تابستانی متفاوت

فصل تابستان است و این روزها گرمای هوا بیداد می‌کند؛ با این حال نعمتی که این گرما را دلچسب می‌کند، طعم شیرین و متنوع میوه‌های تابستانی است!
طرز تهیه کیک میوه ای تابستانی متفاوت

وقت صبحعطیه قره داغی؛ ترکیب این میوه‌ها با کیک‌های تازه و خوشمزه، می‌توانند در دورهمی‌ها و جشن‌های شما بسیار موردپسند قرار بگیرند.

کیک میوه‌ای خوشمزه و مورد علاقه‌ی من، که امروز قصد دارم طرز تهیه‌ی آن را با شما به اشتراک بگذارم؛ علاوه بر میوه، کرم شیرین و لطیفی هم دارد که در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه‌ی آن بیش‌تر آشنا می‌شویم:

مواد لازم برای کرم:

طرز تهیه کیک میوه ای تابستانی متفاوت

شیر ۲ لیوان

شکر نصف لیوان

زرده‌ی تخم‌مرغ ۱ عدد

آرد قنادی ۱ قاشق غذاخوری

وانیل شکری ۱ قاشق چای‌خوری

نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کیک:

طرز تهیه کیک میوه ای تابستانی متفاوت

آرد سه لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

شکر دو سوم لیوان

شیر دو سوم لیوان

روغن دو سوم لیوان

بیکینگ پودر ۳ قاشق چای‌خوری

وانیل شکری ۲ قاشق چای‌خوری 

طرز تهیه کرم کیک:

ابتدا سراغ طرز تهیه‌ی کرم روی کیک می‌رویم؛ بنابراین شیر، شکر، آرد، نشاسته‌ی ذرت و زرده‌ی تخم‌مرغ را روی شعله‌ی گاز قرار می‌دهیم، تا جایی که غلیظ شود و حباب از آن خارج شود. در این شرایط زیر آن را خاموش کرده و وانیل کرم را به آن اضافه می‌کنیم.

در ادامه اجازه دهید تا کرم خنک شود؛ اما به خاطر داشته باشید از قسمتی که رویه بسته است، برای روی کیک استفاده نکنید.

طرز تهیه مواد کیک:

طرز تهیه کیک میوه ای تابستانی متفاوت

تخم‌مرغ، شکر و وانیل را به مدت ۶ تا ۷ دقیقه با همزن برقی دور تند می‌زنیم تا حجیم و سفید شود. در ادامه روغن و شیر را به مایه‌ی کیک اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن، هم می‌زنیم.

در مرحله‌ی بعد مخلوط آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مواد کیک اضافه می‌کنیم و با لیسک آن را به صورت دورانی مخلوط می‌کنیم. در ادامه از هر میوه‌ی تابستانی به عنوان مثال توت فرنگی، شلیل، زردآلو یا بلوبری می‌توانید برای تزئین روی کیک استفاده کنید.

من مواد کیک را درون پیرکس شیشه‌ای که کف آن با کره چرب شده و روی آن آرد پاشیده شده، ریختم. سپس مواد کرمی خنک شده را درون قیف ریخته و صورت دورانی و با فاصله روی مواد کیک می‌ریزیم. سپس میوه‌ی مورد نظر را بین فواصل کنار کرم و روی مواد کیک می‌چینیم؛ من از میوه‌ی شلیل و در کیک دوم از توت فرنگی استفاده کردم. 

دمای فر در مدت زمان یک ساعته‌ی پخت، باید ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد باشد؛ ضمنا از قبل حتما باید فر شما گرم شود. توصیه می‌کنم اگر به آشپزی و کیک‌پزی علاقه دارید، تا تابستان تمام نشده، طعم بهشتی این کیک میوه‌ای خوشمزه را از دست ندهید!

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

d981d8a7d984d8b1d988d8b2d8a7d986d987-12
فال روزانه امروز - جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴
d981d8a7d984d8add8a7d981d8b8-12
فال حافظ امروز - جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴
295642
گزارش خواندنی و عکس‌های دیده نشده از اولین آرامستان تهران!
296117
وقتی مانور مقابله با حمله هوایی در تهران خبرساز شد!
295666
عکس‌های منتشر نشده از تظاهرات مردم قم در سالگرد ۱۵ خرداد
295914
گزارش تاریخی: تولد فرزند چهارم در ایران ممنوع شد!
295619
تساوی ایران و برزیل در شرق تهران، وقتی تیم المپیک را غافلگیر کردیم!
iphone-17-pro-in-hand-feature-1-jpg
آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرومکس در مرکز بنچمارک گیک‌بنچ رویت شدند
snapdragon-8-elite-2-2-jpg
بنچمارک اسنپدراگون ۸ الیت ۲ از افزایش قابل‌توجه عملکرد CPU و GPU خبر می‌دهد
189775-429979
فال ابجد امروز پنجشنبه 22 خرداد 1404

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *