اخبار برخط
اخبار برخط

طرز تهیه کیک میوه ای تابستانی متفاوت

فصل تابستان است و این روزها گرمای هوا بیداد می‌کند؛ با این حال نعمتی که این گرما را دلچسب می‌کند، طعم شیرین و متنوع میوه‌های تابستانی است!
طرز تهیه کیک میوه ای تابستانی متفاوت

وقت صبحعطیه قره داغی؛ ترکیب این میوه‌ها با کیک‌های تازه و خوشمزه، می‌توانند در دورهمی‌ها و جشن‌های شما بسیار موردپسند قرار بگیرند.

کیک میوه‌ای خوشمزه و مورد علاقه‌ی من، که امروز قصد دارم طرز تهیه‌ی آن را با شما به اشتراک بگذارم؛ علاوه بر میوه، کرم شیرین و لطیفی هم دارد که در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه‌ی آن بیش‌تر آشنا می‌شویم:

مواد لازم برای کرم:

طرز تهیه کیک میوه ای تابستانی متفاوت

شیر ۲ لیوان

شکر نصف لیوان

زرده‌ی تخم‌مرغ ۱ عدد

آرد قنادی ۱ قاشق غذاخوری

وانیل شکری ۱ قاشق چای‌خوری

نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کیک:

طرز تهیه کیک میوه ای تابستانی متفاوت

آرد سه لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

شکر دو سوم لیوان

شیر دو سوم لیوان

روغن دو سوم لیوان

بیکینگ پودر ۳ قاشق چای‌خوری

وانیل شکری ۲ قاشق چای‌خوری 

طرز تهیه کرم کیک:

ابتدا سراغ طرز تهیه‌ی کرم روی کیک می‌رویم؛ بنابراین شیر، شکر، آرد، نشاسته‌ی ذرت و زرده‌ی تخم‌مرغ را روی شعله‌ی گاز قرار می‌دهیم، تا جایی که غلیظ شود و حباب از آن خارج شود. در این شرایط زیر آن را خاموش کرده و وانیل کرم را به آن اضافه می‌کنیم.

در ادامه اجازه دهید تا کرم خنک شود؛ اما به خاطر داشته باشید از قسمتی که رویه بسته است، برای روی کیک استفاده نکنید.

طرز تهیه مواد کیک:

طرز تهیه کیک میوه ای تابستانی متفاوت

تخم‌مرغ، شکر و وانیل را به مدت ۶ تا ۷ دقیقه با همزن برقی دور تند می‌زنیم تا حجیم و سفید شود. در ادامه روغن و شیر را به مایه‌ی کیک اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن، هم می‌زنیم.

در مرحله‌ی بعد مخلوط آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مواد کیک اضافه می‌کنیم و با لیسک آن را به صورت دورانی مخلوط می‌کنیم. در ادامه از هر میوه‌ی تابستانی به عنوان مثال توت فرنگی، شلیل، زردآلو یا بلوبری می‌توانید برای تزئین روی کیک استفاده کنید.

من مواد کیک را درون پیرکس شیشه‌ای که کف آن با کره چرب شده و روی آن آرد پاشیده شده، ریختم. سپس مواد کرمی خنک شده را درون قیف ریخته و صورت دورانی و با فاصله روی مواد کیک می‌ریزیم. سپس میوه‌ی مورد نظر را بین فواصل کنار کرم و روی مواد کیک می‌چینیم؛ من از میوه‌ی شلیل و در کیک دوم از توت فرنگی استفاده کردم. 

دمای فر در مدت زمان یک ساعته‌ی پخت، باید ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد باشد؛ ضمنا از قبل حتما باید فر شما گرم شود. توصیه می‌کنم اگر به آشپزی و کیک‌پزی علاقه دارید، تا تابستان تمام نشده، طعم بهشتی این کیک میوه‌ای خوشمزه را از دست ندهید!

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1-64
برد خانگی ذوب آهن با شکست مس رفسنجان
D8AADB8CD988DB8CD8A8DB8CD981D988D985D8A7
اولین پاس گل بیفوما با پیراهن پرسپولیس
D987D8A7DB8CD8AFD986D987D8A7DB8CD985-D8AFD988D8B1D8AAD985D988D986D8AF
هایدنهایم 0-2 دورتموند: زنبورها در خارج از خانه 3 امتیاز را شکار کردند
IMG_20250913_200506
تساوی پیکان و شمس‌آذر در بازگشت سعید دقیقی به قزوین
1-62
تقسیم امتیاز چادرملو و ملوان در بازی جنجالی
IMG_20250913_195823_586
شاگردان هاشمیان در نیمه نخست برنده به رختکن رفتند
IMG_20250913_193123
بنر هواداران پرسپولیس برای وحید امیری
D988D984D988D8B1D987D985D9BED8AAD988D986-D8AAD8A7D8AAD986D987D8A7D985
اعلام ترکیب تاتنهام مقابل وستهام
D8A8D8A7DB8CD8B1D986D985D988D986DB8CD8AE
ترکیب بایرن مونیخ مقابل هامبورگ
IMG_20250913_184841
برتری یک نیمه‌ای پیکان مقابل شمس‌آذر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *