اخبار برخط
اخبار برخط

طرز تهیه سالاد الویه خانگی متفاوت با ژامبون (یا با کالباس)

سالاد الویه یکی از سالادهای خوشمزه و پرطرفدار بین ما ایرانی‌هاست که علیرغم باور سایرین، طرز تهیه‌ی آن زحمت فراوان دارد. علیرغم طعم خوشمزه‌ی این سالاد که در حالت عادی، آن را مدیون ترکیب تخم‌مرغ، سیب زمینی، سینه مرغ و خیارشور است؛ امروز قصد دارم شما را با ترکیب و طعم جدیدی از سالاد الویه آشنا کنم!
طرز تهیه سالاد الویه خانگی متفاوت با ژامبون (یا با کالباس)

وقت صبحعطیه قره داغی؛ اگر مثل من عاشق آشپزی هستید و طعم غذاها ‌سالادهای دلخواه‌تان تکراری شده؛ کافی‌ست کمی خلاقیت به خرج دهید!

به عنوان مثال سالاد الویه‌‌ی ابداعی من به جای سینه‌ی مرغ آب‌پز، ژامبون گوشت داره؛ همچنین حاوی نخودفرنگی، هویج و سبزی شوید هم هست.

در مجموع شما می‌توانید با حذف یا اضافه‌ی هر یک از ترکیبات بالا طبق ذائقه‌ی خود و خانواده‌تان، یک طعم دلنشین و فوق‌العاده از الویه در خاطر همگان به یادگار بگذارید. از شما دعوت می‌کنم نکات مهم و ۱۰ مرحله‌ی تهیه‌ی این سالاد خوشمزه رو با دقت بخونید و با دوستان‌تون به اشتراک بگذازید. 

مواد لازم برای سالاد الویه خانگی با کالباس

طرز تهیه سالاد الویه خانگی متفاوت با ژامبون (یا با کالباس)

کالباس گوشت یا مرغ (به دلخواه) ۲۰۰ گرم

خیارشور ۱۰۰ گرم

سیب‌زمینی متوسط ۴ عدد

نخودفرنگی کنسروی ۱ قوطی

تخم مرغ ۲ عدد

هویج متوسط ۲ عدد

شوید تازه به میزان دلخواه

سس مایونز به مقدار دلخواه

آبلیمو، نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه الویه خانگی با کالباس مرحله به مرحله

۱) ابتدا تخم مرغ، هویج را در ظروف جداگانه آبپز کنید و در این حین کالباس موردنظر را به صورت مربعی، خرد کنید.

۲) مقدار خیارشور الویه را می‌تونید به دلخواه و بنا به ذائقه، کم یا زیاد کنید؛ لازم است آن را با رنده درشت خرد کنید.

۳) حتما به خاطر داشته باشید کنسرو نخودفرنگی را قبل از استفاده در مخلوط سالاد، به مدت نیم ساعت بجوشانید.

۴) تخم مرغ‌ها را پس از جوشاندن به مدت نیم ساعت درون آب سرد قرار دهید تا به راحتی از پوسته‌ی خود جدا شوند. 

۵) بهتر است ترکیب مواد اولیه به غیر از سیب‌زمینی آبپز را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند؛ در این فاصله سیب‌زمینی‌ها را آبپز و آماده‌ی رنده کردن، در ظرفی جداگانه قرار دهید.

۶) توصیه می‌شود سیب‌زمینی‌های آبپز را نیز قبل از رنده کردن، به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک شوند و سپس اقدام به مخلوط کردن با باقی مواد بکنید.

۷) ادویه‌های مدنظر و آبلیمو را در مرحله‌ی آخر به سیب‌زمینی اضافه کنید.

۸) در آخر تمام مواد آماده شد از قبل را با سیب‌زمینی آبپزِ رنده شده، مخلوط کنید و خوب با قاشق بهم بزنید تا یکدست شوند.

۹) بعد از این‌که مخلوط یکدستی به دست آمد؛ می‌توانید سس مایونز را به میزان دلخواه، به مخلوط سالاد اضافه کنید و روی آن را به دلخواه با خیارشور، گوجه فرنگی یا سبزی شوید تزئین کنید.

۱۰) در آخر بهتر است قبل از سرو سالاد، آن را به مدت ۳ الی ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مخلوط سالاد کاملا خنک شود. 

نوش جان…

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

IMG_20250912_230959
قربانی: سه امتیاز کسر شده فجر باید بازگردد
D8B4D8ACD8A7D8B9D8AED984DB8CD984D8B2D8A7D8AFD987
حمایت جالب شجاع از قلعه نویی بعد از خط خوردن از تیم ملی
1-46
گل گهر 1-1 سپاهان: دیدار جنجالی با تساوی به پایان رسید
D8AED8AFD8A7D8AFD8A7D8AFD8B9D8B2DB8CD8B2DB8C
خداداد: جانشین بیرو چهار سال بوندسلیگا بوده است
photo_2025-09-12_23-33-10-1
اسکوچیچ: برد برای ما بسیار مهم بود/ تراکتور قدرتمندتری می‌سازیم
photo_2025-09-12_23-34-03-1
برگزاری آخرین تمرین سرخپوشان پیش از مصاف با فولاد
1403082415293748231441434-1
شکست استقلال مقابل هم‌نام خوزستانی/ تیم ساپینتو هنوز کار دارد
photo_2025-09-12_21-46-04-1
مصدومیت نگران کننده ترابی بعد از حرکت تماشایی
photo_2025-09-12_21-50-15-1
دروژدک با هت‌تریک تاریخی تراکتور را به اوج برگرداند
photo_2025-09-12_21-55-07-1
نیمکت رویایی و گران‌قیمت استقلال در اهواز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *