اخبار برخط
اخبار برخط

طرز تهیه سالاد الویه خانگی متفاوت با ژامبون (یا با کالباس)

سالاد الویه یکی از سالادهای خوشمزه و پرطرفدار بین ما ایرانی‌هاست که علیرغم باور سایرین، طرز تهیه‌ی آن زحمت فراوان دارد. علیرغم طعم خوشمزه‌ی این سالاد که در حالت عادی، آن را مدیون ترکیب تخم‌مرغ، سیب زمینی، سینه مرغ و خیارشور است؛ امروز قصد دارم شما را با ترکیب و طعم جدیدی از سالاد الویه آشنا کنم!
طرز تهیه سالاد الویه خانگی متفاوت با ژامبون (یا با کالباس)

وقت صبحعطیه قره داغی؛ اگر مثل من عاشق آشپزی هستید و طعم غذاها ‌سالادهای دلخواه‌تان تکراری شده؛ کافی‌ست کمی خلاقیت به خرج دهید!

به عنوان مثال سالاد الویه‌‌ی ابداعی من به جای سینه‌ی مرغ آب‌پز، ژامبون گوشت داره؛ همچنین حاوی نخودفرنگی، هویج و سبزی شوید هم هست.

در مجموع شما می‌توانید با حذف یا اضافه‌ی هر یک از ترکیبات بالا طبق ذائقه‌ی خود و خانواده‌تان، یک طعم دلنشین و فوق‌العاده از الویه در خاطر همگان به یادگار بگذارید. از شما دعوت می‌کنم نکات مهم و ۱۰ مرحله‌ی تهیه‌ی این سالاد خوشمزه رو با دقت بخونید و با دوستان‌تون به اشتراک بگذازید. 

مواد لازم برای سالاد الویه خانگی با کالباس

طرز تهیه سالاد الویه خانگی متفاوت با ژامبون (یا با کالباس)

کالباس گوشت یا مرغ (به دلخواه) ۲۰۰ گرم

خیارشور ۱۰۰ گرم

سیب‌زمینی متوسط ۴ عدد

نخودفرنگی کنسروی ۱ قوطی

تخم مرغ ۲ عدد

هویج متوسط ۲ عدد

شوید تازه به میزان دلخواه

سس مایونز به مقدار دلخواه

آبلیمو، نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه الویه خانگی با کالباس مرحله به مرحله

۱) ابتدا تخم مرغ، هویج را در ظروف جداگانه آبپز کنید و در این حین کالباس موردنظر را به صورت مربعی، خرد کنید.

۲) مقدار خیارشور الویه را می‌تونید به دلخواه و بنا به ذائقه، کم یا زیاد کنید؛ لازم است آن را با رنده درشت خرد کنید.

۳) حتما به خاطر داشته باشید کنسرو نخودفرنگی را قبل از استفاده در مخلوط سالاد، به مدت نیم ساعت بجوشانید.

۴) تخم مرغ‌ها را پس از جوشاندن به مدت نیم ساعت درون آب سرد قرار دهید تا به راحتی از پوسته‌ی خود جدا شوند. 

۵) بهتر است ترکیب مواد اولیه به غیر از سیب‌زمینی آبپز را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند؛ در این فاصله سیب‌زمینی‌ها را آبپز و آماده‌ی رنده کردن، در ظرفی جداگانه قرار دهید.

۶) توصیه می‌شود سیب‌زمینی‌های آبپز را نیز قبل از رنده کردن، به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک شوند و سپس اقدام به مخلوط کردن با باقی مواد بکنید.

۷) ادویه‌های مدنظر و آبلیمو را در مرحله‌ی آخر به سیب‌زمینی اضافه کنید.

۸) در آخر تمام مواد آماده شد از قبل را با سیب‌زمینی آبپزِ رنده شده، مخلوط کنید و خوب با قاشق بهم بزنید تا یکدست شوند.

۹) بعد از این‌که مخلوط یکدستی به دست آمد؛ می‌توانید سس مایونز را به میزان دلخواه، به مخلوط سالاد اضافه کنید و روی آن را به دلخواه با خیارشور، گوجه فرنگی یا سبزی شوید تزئین کنید.

۱۰) در آخر بهتر است قبل از سرو سالاد، آن را به مدت ۳ الی ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مخلوط سالاد کاملا خنک شود. 

نوش جان…

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبک بازی جدید استقلال را متفاوت کرده است!
DAA9D8B1DB8CD985D8A8D8A7D982D8B1DB8C-1
اختصاصی: کریم باقری آماده ماموریت ویژه در تبریز(ویدیو)
IMG_20251029_192328
مدیرعامل چادرملو: فوتبال ایران گرفتار تبعیض شده!
IMG_20251029_192952
وریا مقابل آلومینیوم روی نیمکت استقلال می‌نشیند
D8A7D984DAA9D984D8A7D8B3DB8CDAA9D988-2
شب شوک‌آور فلیک و خاموشی ستاره‌های بارسلونا
D9BED988D984DB8CD8B3DB8CDA86
پولیسیچ به اردوی تیم ملی آمریکا نرود
D8AFD986DB8CDAA9D8A7D8B1D988D8A7D8AED8A7D984
جراحی زانو دنی کارواخال را چند ماه از میادین دور می‌کند
D985D986DA86D8B3D8AAD8B1DB8CD988D986D8A7DB8CD8AAD8AF-DAA9D8A7D8B3D985DB8CD8B1D988
پایان کار کاسمیرو در منچستریونایتد
D8A8D8A7D8B1D8B3D984D988D986D8A7-D9BED8AFD8B1DB8C-D8B1D8B4D981D988D8B1D8AF-1
خبر بد برای بارسلونا: غیبت سه هفته‌ای پدری
IMG_20251029_160740_819
فهرست ۲۹ نفره تیم ملی نوجوانان برای اردوی تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *